Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nimeni pentru ºefia Poliþiei Neamþ

• astãzi expirã termenul limitã de depunere a dosarelor de înscriere • deocamdatã, nici un poliþist nu s-a arãtat interesat de acest post •

Nici poliþiºtii nemþeni, dar nici cei din alte judeþe ale þãrii nu par a fi interesaþi sã ocupe funcþia de inspector ºef la instituþia nemþeanã. Existã, însã, posibilitatea ca doritorii sã stea în expectativã, pentru a vedea care le-ar fi contracandidaþii, ºi sã se înscrie în ultimul moment. Termenul limitã de depunere a dosarelor expirã astãzi, 19 mai. Cu toate acestea, pînã ieri dupã-amiazã, nimeni nu îºi înregistrase cererea de înscriere. „Pînã astãzi (joi, 18 mai - n.r.), la Serviciul Management nu fusese depus nici un dosar de înscriere de la poliþiºti din Neamþ, ori din alte judeþe, pentru a participa la concursul ce va avea loc pe data de 1 iunie, în vederea ocupãrii funcþiei de inspector ºef“, a precizat Virgil Mãlurean, de la Biroul de presã al IGPR. Cererile de înscriere puteau fi trimise atît la IGPR, cît ºi la sediul Poliþiei Neamþ.
În ciuda aparentului dezinteres, este de aºteptat ca toþi candidaþii dornici de dregãtorii importante sã se înghesuie, astãzi, la Bucureºti, pentru a-ºi depune dosarele de înscriere. La precedentele concursuri, atît pentru postul de inspector ºef, cît ºi pentru cele de adjuncþi, toate înscrierile, cu mici excepþii, s-au fãcut în ultima zi, chiar cu cîteva ore înainte de terminarea programului. Se pare cã, în acest mod, doritorii fac o evaluare a ºanselor pe care le au în cîºtigarea postului. Concursul pentru ocuparea postului de inspector ºef al Poliþiei Neamþ va avea loc pe data de 1 iunie, iar rezultatele vor fi anunþate chiar în aceeaºi zi. Chiar dacã nici unul dintre ofiþerii ale cãror nume au fost vehiculate, ca fiind doritori de ºefie, nu au recunoscut cã are de gînd sã se înscrie, bursa zvonurilor anunþã cã ar fi cîþiva interesaþi de acest post. În urmã cu ceva timp, s-a vehiculat prin presã cã, printre cei interesaþi, s-ar afla un ofiþer de la Oradea, ori chiar fostul comandant al Poliþiei Iaºi. Cu certitudine, în aceastã dupã-amiazã se va ºti care vor fi cei ce vor intra în cursa pentru scaunul de inspector ºef.
Acest post a devenit vacant pe data de 9 mai, odatã cu pensionarea comisarului ºef Nistor Cãrbunariu, cel care a condus Inspectoratul de Poliþie Neamþ cu foarte puþin peste un an. Acesta ºi-a adjudecat funcþia în urma unui concurs organizat anul trecut, pe 1 aprilie, la care au mai participat comisarii Gavril Voaideº, Costel Simion ºi Petru Ciurea. Cel de pe 1 iunie se va organiza la Bucureºti, dar, anterior intrãrii la testele propriu zise, candidaþii vor susþine mai multe probe eliminatorii, precum cele de limbã strãinã ºi de utilizarea computerului. În plus, fiecare candidat trebuie sã fie declarat apt din punct de vedere psihologic ºi medical.

Articol afisat de 1634 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective