Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sefii Ceahlãului dau credit antrenorilor si jucãtorilor

• „La varã vom trage linie si vom vedea ce s-a reusit si ce nu. Sanctiunile, dacã va fi cazul, tot atunci“, a precizat presedintele de onoare Gheorghe Stefan • Viorel Mãstãcãneanu, presedintele clubului, este optimist • a afirmat cã echipa are potential si cã oricînd poate urca în clasament •

E liniste la Ceahlãul, dupã înfrîngerea de la Iasi. Conducerea îl sprijinã pe antrenorul Viorel Hizo, iar jucãtorii nu vor fi sanctionati pecuniar. Cel putin nu pînã la varã, dupã cum a afirmat presedintele de onoare al nemtenilor, Gheorghe Stefan. „La varã vom trage linie si vom vedea ce s-a reusit si ce nu. Sanctiunile, dacã va fi cazul, tot atunci“, a precizat ieri Gheorghe Stefan. „Conform regulamentului de ordine interioarã poate cã meritã date si sanctiuni, dar nu ne-am gîndit serios la asa ceva. Din discutiile sumare pe care le-am purtat pînã acum nu am tras concluzia cã trebuie luate astfel de mãsuri“, a spus si Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Se vrea continuitate la nivelul conducerii tehnice si, prin nesanctionarea fotbalistilor, sã se li se arate cã încã li se dã credit. „Farul si U Cluj sînt echipe mai slabe decît a noastrã, dar pînã acum nu au pierdut în retur si sînt sigur cã noi avem o formatie mai bunã. Vã spun însã cu mîna pe inimã cã oricînd putem reveni la mijlocul clasamentului. Echipa are potential si sperãm de la noii veniti sã se integreze cît mai repede, iar unii sã revinã dupã perioade de accidentãri si sã îsi aducã aportul la îndeplinirea obiectivului pe care îl avem“, a mai spus Mãstãcãneanu. Acesta nu s-a sfiit sã spunã cã Vasilicã Cristocea este unul dintre cei de la care asteaptã mai mult, alãturi de Gmamdia si Bruno Fernandes, ultimii doi accidentati.
Presedintele Mãstãcãneanu a explicat si motivul multitudinii de transferuri din vara lui 2007 si din iarna care tocmai s-a încheiat - presiunea datã de nevoia de rezultate, de fiecare datã crezîndu-se cã noii veniti pot aduce un alt suflu la echipã. Rezultatele nu au fost cele scontate nici în 2007-2008, cel putin pînã acum, dar mai ales în sezonul 2006-20007, conducerea acuzînd unii jucãtori cã au valoare, sînt cotati ca fotbalisti, dar cã pe teren nu au dat totul pentru Ceahlãul asa cum ar fi trebuit.
Urmãtorul meci al nemtenilor va fi sîmbãtã, 15 martie, de la ora 20.45, cu CFR Ecomax Cluj Napoca, liderul la zi al Ligii I.

Articol afisat de 1397 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective