Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, duel capital contra craiovenilor

Ceahlãul, duel capital contra craiovenilor

• Ceahlãul - Universitatea Craiova se va disputa astãzi, de la ora 19 • meciul va fi transmis în direct de Kanal D • echipa asteaptã la stadion un public cît mai numeros, pentru a ajuta la obtinerea celor trei puncte • intrarea va fi liberã •

Ceahlãul nu îsi poate permite alt rezultat decît victoria în partida de la ora 19, cu Universitatea Craiova, în etapa cu numãrul 28 a Ligii I. Nu conteazã practic dacã va fi obtinutã cu 1-0 sau 7-0 si nu conteazã nici cum intrã mingea în poartã. Conteazã numai ca, la ora 21, suporterii, jucãtorii, antrenorii si conducerea sã se poatã bucura de o victorie. Ceahlãul are sansa de a scãpa, astãzi, de locul 15 în clasament si de a-si mãri sansele de evitare a retrogradãrii. Are în fatã o contracandidatã la salvatorul loc 14 si nu trebuie sã rateze sansa de a învinge.
Viorel Mãstãcãneanu, Ioan Mironas, Aurel Sunda, dar si alti oficiali locali au atras atentia asupra importantei jocului contra oltenilor. Primul a cerut atacantilor sã joace si ei ceva si sã nu rateze alte ocazii, precum cele de la Timisioara. Al doilea a anuntat cã suporterii pot veni la stadion fãrã sã se gîndescã la banii pentru bilete, pentru cã intrarea va fi liberã, în timp ce al treilea a spus cã experienta jucãtorilor de la Ceahlãul este mai mare decît a adversarilor, fapt care ar putea fi decisiv în stabilirea rezultatului final. „Avem de jucat o partidã decisivã. Este inadmisibil sã nu cîstigãm. Va fi un duel între douã formatii în crizã, dar consider cã avem avantajul unei experiente mai mari decît jucãtorii Craiovei. Avem nevoie si de eficacitate, pentru cã am reusit sã aducem destule mingi în careul advers la Timisoara, dar nu am reusit sã marcãm“, a declarat antrenorul Aurel Sunda. Acesta a mai spus cã Universitatea este o echipã greu de învins si pentru cã îl va avea între buturi pe Bornescu. „Este un portar valoros cu care am lucrat la Alba Iulia si a cãrui absentã s-a vãzut mereu. Sã nu uitãm ce s-a întîmplat la Galati, acolo unde Bornescu i-a lipsit Craiovei“, a fost pãrerea lui Sunda.

Memoriu împotriva lui Universitãtii

Despre absentele Ceahlãului nu se pot spune prea multe. Nu vor fi în teren Multescu, suspendat dupã eliminarea de la Timisoara, Murgan si Doicaru, accidentati. „Lipsa lui Doicaru se vede“, a mai sustinut antrenorul pietrean. Avînd în vedere cã Multescu nu va juca, în poarta Ceahlãului va fi ucrainianul Andriy Fedorenko (foto). Acesta a jucat în meciurile amicale pentru galben-negri, dar si vineri, 20 aprilie, la Ceahlãul II, în Liga a III-a.
Nici subiectul „Silvian Cristescu“ nu a fost uitat de conducerea clubului nemtean. Vicepresedintele Universitãtii Craiova a declarat înaintea meciului Poli - Ceahlãul cã jocul din Banat a fost aranjat, urmînd a cîstiga nemtenii. Oficialul oltean si-a cerut, apoi, scuze de la cei de la Politehnica Timisoara, dar a uitat sã facã acelasi lucru si fatã de Ceahlãul. Remarcile conducãtorului craiovean nu au fost uitate, însã, de reprezentantii galben-negrilor. „Este o rusine“, a comentat simplu Aurel Sunda, referindu-se la persoana amintitã mai sus. Ioan Mironas a spus cã Ceahlãul va face memoriu împotriva Universitãtii Craiova: „Vom face memoriu pentru suspendarea acestui campion al lipsei de fair-play. Nu este la prima astfel de abatere si vom cere depunctarea echipei conform regulamentului“, a declarat Mironas. Programul etapei a XXVIII-a a Ligii I este urmãtorul: FC National - Politehnica Timisoara (în tur, 1-1), Ceahlãul - U Craiova (0-1), Unirea Urziceni - UTA Arad (0-1), Pandurii Tîrgu Jiu - Jiul Petrosani (2-0), CFR Cluj - Steaua Bucuresti (2-4, se joacã mîine), Otelul Galati - FC Vaslui (1-3), Farul Constanta - Dinamo Bucuresti (1-2), Gloria Bistrita - Rapid Bucuresti (0-4, se joacã mîine), Politehnica Iasi - FC Arges Pitesti (2-0, s-a jucat asearã).

Articol afisat de 1407 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective