Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 20 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Concurs european de fotografie pentru elevi

• competitia, care se desfãsoarã în cadrul Proiectului Educational European „ICTIME“, este organizatã de Centrul de Formare Rui Gracio din Seixal - Portugalia • pot participa elevi cu vîrste între 10 si 19 ani, din scolile nationale si europene •

Elevii nemteni iubitori ai artei fotografice se pot întrece cu elevi din alte tãri europene, la un concurs care se desfãsoarã în cadrul Proiectului Educational European „ICTIME“, organizat de Centrul de Formare Rui Gracio din Seixal - Portugalia. Conform regulamentului concursului, toate lucrãrile prezentate de elevii cu vîrste între 10 si 19 ani, din scolile nationale si europene, vor fi admise. Acestea trebuie sã fie legate de temele expozitiei - perspectivele fascinante ale experientei culturale, distrugerea mitului globalizãrii, sintagmei „toti sîntem diferiti, toti sîntem egali“ etc. Participantii nu au de achitat taxã de înscriere. Toate fotografiile înscrise trebuie sã includã forma oficialã de înscriere si transmise electronic la adresa de E-mail: [email protected]. ÃŽnscrierile incomplete vor fi descalificate. Fiecare concurent poate transmite maxim 2 fotografii, alb-negru sau color. Regulamentul prevede ca lucrãrile sã fie transmise în format electronic (jpeg, gif, png), cu o rezolutie de 300 DPI, iar lungimea sã nu fie mai micã de 2.480 pixeli. Fotografiile printate nu vor fi acceptate. Fiecare dintre acestea trebuie sã aibã un titlu, numele autorului, precum si indicatia locului unde a fost fãcutã.
ÃŽmpreunã cu fotografia trebuie trimis un formular de înscriere. Acesta se gãseste la pagina: [email protected]. Un juriu de experti din Portugalia, Polonia, România si Lituania va decide asupra înscrierilor eligibile. Toate decizile arbitrilor concursului vor fi finale si irevocabile.
Regulamentul concursului mai prevede cã fotografiile trimise la Centrul de Formare Rui Garcio nu vor fi returnate. Autorii celor mai bune lucrãri vor fi recompensati de organizatori, astfel cã pentru fiecare din primele trei locuri va fi acordatã cîte o camerã digitalã. Cîte un premiu special va fi rezervat celei mai bune fotografii din fiecare tarã intratã în concurs. Toti competitorii vor primi diplome de participare. Rezultatele expozitiei vor fi anuntate pe 9 mai 2007. Participantii vor fi notificati prin E-mail.Trimitînd un formular de înscriere la Expozitia Europeanã de Fotografii 2007, concurentul asigurã organizatorilor si sponsorilor drepturi depline si exclusive de a folosi fotografiile în orice scop. Aceasta include publicarea fotografiilor în forma editatã sau electronicã cu scopuri promotionale, fãrã compensãri viitoare, precum si dreptul de a folosi numele fotografului alãturi de fotografie.
Cîstigãtorii vor fi contactati imediat dupã ce rezultatele concursului vor fi anuntate, iar fotografii vor fi premiati. Termenul limitã pentru trimiterea lucrãrilor este 15 aprilie 2007.

Articol afisat de 1478 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective