Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cadouri cu multe zerouri pentru portofele pline, de Ziua îndrãgostitilor

Cadouri cu multe zerouri pentru portofele pline, de Ziua îndrãgostitilor

• magazinele au fost luate cu asalt de cãtre cei care vor sã aducã noi dovezi de dragoste partener(i)elor • parfumuri de la 1 milion în sus, bijuterii din aur si argint, gablonzuri si blãnuri au fost „întrebate“ de nenumãrati cumpãrãtori • agentiile de turism s-au pregãtit cu sejururi în strãinãtate, la preturi cuprinse între 270 si 500 euro de persoanã • adolescentii, în fata vitrinelor, se scotoceau de ultimii bãnuti din alocatii, ca sã le ofere surprize prietenelor •


Astãzi este Valentine's Day, adicã Ziua ÃŽndrãgostitilor, sãrbãtoare americanã, dar importatã si în România dupã 1989, c-asa-i „cool“. Si cum o asemenea ocazie nu putea scãpa din vederea comerciantilor, acestia s-au pregãtit sã iasã în întîmpinarea clientilor cu oferte pentru toate gusturile si buzunarele. De la lucruri ieftine, pînã la parfumuri si blãnuri de milioane sau zeci de milioane de lei. Cei cu dare de mînã au cu ce-si întîmpina, astãzi, partenerul sau partenera de viatã. Un parfum de firmã poate fi achizitionat cu 150 de lei (1,5 milioane de lei vechi), dar o marcã rãsunãtoare poate ajunge si pînã la 400 de lei. Desigur, un cadou mai modest, care include un parfum si o cremã, poate fi cumpãrat si cu 100 de lei. Si ofertele de parfumuri bãrbãtesti sînt la fel de bogate. Asa cã partenerele care vor sã-si uimeascã jumãtãtile au pe ce da vreo sutã de euro, fãrã sã caute prea mult. Si mai atrãgãtoare par, însã, a fi bijuteriile pentru dame. Aici gusturile sînt mai usor de nimerit, pentru cã acela care cautã un astfel de dar trebuie sã stie dacã jumãtatea sa preferã metalele pretioase si care anume - aurul alb, galben sau roscat, argintul, dacã poartã bijuterii mai mari, spectaculoase, ori mai fine. Mai trebuie tinut cont de pietrele agreate de viitoarea proprietarã. Vitrinele sînt ticsite de podoabe asortate cu pietre scumpe, care mentin buna dispozitie, sînt purtãtoare de noroc, împiedicã încãrcarea cu energie negativã etc. O perlã micã, de agãtat la un lantisor, înseamnã mãcar un milion de lei. Un inelus pe lîngã ea, din aur alb, si dotat cu o perlã identicã mai înseamnã 2,5-3 milioane de lei. Ca sã fie tacîmul complet, se mai pot pune în cutia de cadouri si cerceii asortati, eventual si lãntisorul.

O blanã pentru la anu'

Cu vreo 300-400 de euro, iese un cadou la care ar rîvni orice reprezentantã a sexului frumos. Nici gablonzurile nu sînt de refuzat. Greu este sã te decizi asupra unuia, întrucît oferta este extrem de variatã. Iar preturile sînt modice. Cu cîteva sute de mii de lei vechi iese un cadou adorabil.
Pentru o partenerã cu pretentii si un amorez cu bani s-ar potrivi un cadou care constã într-o sticlutã în care este introdus un mesaj de dragoste. Un asemenea cadou costã în jur de un milion si jumãtate de lei, pentru cã sticla are dopul argintat, iar mesajul de dragoste, care poate fi citit fãrã a fi scos din recipient, este inscriptionat cu litere din argint. Alte cadouri care pot fi fãcute de cei cu bani sînt si blãnurile. Acestea pot fi cumpãrate cu opt milioane, dar si cu 16, dacã sînt mai lungi, ori din blana unui animal rar. Cã iarnã va fi poate la anul,dacã n-a fost anul acesta.
Si dacã nimic din vitrinele magazinelor nu-i multumeste pe îndrãgostiti, atunci au varianta cumpãrãrii unui bilet într-o tarã exoticã, unde pot merge sã facã plajã, în mijlocul lui februarie. Dacã nu vor sã fie „trendy“, pot merge în Alpi, într-o statiune acoperitã cu un strat gros de zãpadã, unde sã schieze cîteva zile si sã se relaxeze. Cu 500 de euro de persoanã se poate face un sejur de 14 zile trecînd prin Grecia - Malta - Italia - Austria, cu 270 de euro de persoanã pot fi vãzute frumusetile din Viena - Paris - Geneva - Budapesta. Dar gama de destinatii este mult mai largã, bani sã fie.
Ziua Îndrãgostitilor i-a molipsit si pe adolescenti, cei aflati la vîrsta primilor fiori ai iubirii. Ieri, pe ici, pe colo, stînd în fata vitrinelor, unii îsi scotoceau buzunarele dupã ultimii bãnuti mototoliti, adunati din alocatii, ca sã le cumpere ceva prietenelor.
Este o zi specialã, iar cei care iubesc îsi vor bucura partenerii cu atentii, simbolice, ori mai scumpe. Dupã posibilitãti. Cu sigurantã, însã, vor fi oferite cu multã dragoste. Si poate cu oftaturi prelungi a doua zi, cînd portofelul sau cardul va fi mult mai subtire.

Articol afisat de 1762 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective