Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Disensiuni in vestiarul Ceahlaului

Disensiuni in vestiarul Ceahlaului

• Ion Moldovan a recunoscut ca relatiile dintre elevii sai nu sint dintre cele mai bune, dar ca totul incepe sa se remedieze • „intr-o echipa, totul se rezuma la relatia din vestiar“, a declarat tehnicianul pietrenilor •



Promovarea in Liga I si aducerea mai multor jucatori in vara au facut ca la Ceahlaul atmosfera sa se inrautateasca. In loc de liniste in vestiar, unii au fost suparati ca si-au pierdut locul in primul „11“ si primirea celor nou veniti nu s-a facut chiar atit de bine cum s-a sperat. „Ne vom baza pe jucatorii care au muncit pe promovare“, sustinea fostul tehnician Mihai Stoica. Cu toate acestea, antrenorul amintit a facut multe schimbari, atit la nivelul sistemului tactic, cit si la nivelul jucatorilor folositi ca titulari. Asa au iesit astfel din vederile lui Stoica jucatori precum Purica, Ivasca sau Nemtanu.
Ion Moldovan (foto) a gasit, la venirea sa, o echipa dezbinata. Era vorba despre lipsa de coeziune a celor vechi cu cei nou veniti, ultimii avind, se pare, reale probleme de a se integra. „A fost o perioada in care am simtit ca jucatorii de la Ceahlaul nu sint colegi sau prieteni. In ultimele zile am ajuns sa imi schimb parerea, iar atmosfera a inceput sa se schimbe. Oricum, intr-o echipa, totul se rezuma la relatia din vestiar“, a declarat Ion Moldovan. Spusele lui Ion Moldovan au venit la numai o zi de la un mic incident, trecut cu vederea, care s-a intimplat la antrenamentul de marti dimineata. La o faza de joc, in ultima parte a sedintei de pregatire, Ivasca l-a lovit cu cotul in figura pe Diaz, pentru ca, mai apoi, fostul botosanean sa se vaite in urma unui duel cu acelasi argentinian. Tehnicianul a mai spus ca asteapta acum de la elevii sai mai multa comunicare, iar unele probleme sa le rezolve si intre ei. Intrebat de ce a existat aceasta lipsa de colegialitate in vestiarul Ceahlaului, fostul capitan Tibi Serban a zis: „Au lipsit multe din cauza faptului ca echipa din teren era mai mult de jumatate schimbata. La ultimul meci situatia a fost cu totul alta, cind numai Diaz a prins primul 11 fata de echipa cu care am promovat“.
In ceea ce priveste situatia rezultatelor controlului medical efectuat la Institutul National de Medicina Sportiva, Ion Moldovan a precizat ca nu este una ingrijoraltoare. „Nu vreau sa fac nici un fel de comparatie cu rezultatele testelor altor formatii din campionatul romanesc. Nu este normal asa ceva, deoarece totul se desfasoara sub semnul confidentialitatii. Nu stam insa nici mai bine ca altii, dar nici mai rau. Oricum, nu este o situatie ingrijoratoare. Daca insa vreau sa arat ce antrenor bun sint eu, atunci spun ca situatia este rea. Au aparut insa niste articole in presa in care s-au spus cuvinte care nu trebuiau spuse. Nu sintem aici sa aratam cit de rau au muncit altii, noi doar am tras concluziile unui control medical“, a spus Moldovan. De asemenea, acesta a mai spus ca un astfel de control amanuntit s-a facut ultima data tocmai in 2003, in vara. Cit priveste situatia starii de sanatate a fiecarui jucator, Ion Moldovan a precizat ca fotbalistii sint obligati sa aiba grija de ei, asa cum orice profesionist are grija pentru a fi mereu gata de a juca pentru echipa sa.
Jocul de miine seara de la Constanta, cu Farul, se va disputa de la ora 20 si va fi transmis in direct de Telesport. Partida va fi condusa la centru de arbitrul Alexandriu Deaconu (Bucuresti), care va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Marcel Savaniu (Sibiu) si Dumitru Birgaoanu (Bucuresti). Rezerva celor trei cavaleri ai fluierului va fi Viorel Sandu (Bucuresti), in timp ce observatori au fost delegati Octavian Goga (Brasov) si Constantin Stefan (Bucuresti).

Articol afisat de 1676 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Cel care da spaga la data 07.09.2006 08:35
La ce mai trebuie antrenor la echipa...
....daca jucatorii fac legea.......si obtin rezultate pe deasupra (beeaaaaccc...greata) ??????
Cei care au promovat erau buni la div B ...asta nu inseamna ca trebuie obligatoriu sa faca fata si in div. A....si eu cred ca se vor intoarce acolo unde le place lor....la matineu.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective