Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2013
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Septembrie 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Se vede treaba cã nu le-ajung banii pentru luxul si boieria sefilor “

Ce cred nemtenii despre „imaginea“ Apa Serv (II)


Nemtenii sînt tot mai nemultumiti de serviciile Companiei Apa Serv, cel mai reclamat lucru fiind pretul si sirul scumpirilor la aceastã utilitate. Asta îi afecteazã pe toti clientii firmei. Si mai revoltati sînt cei care au trecut prin experienta unei debransãri nejustificate, singura lor vinã fiind cã stau în acelasi bloc cu oameni care nu au puterea financiarã sã-si plãteascã utilitãtile. Nemtenii pe care i-am intervievat sînt de pãrere cã reprezentantii Apa Serv au obligatia moralã sã gãseascã si sã îsi schimbe politica fatã de clienti, un important lucru fiind reducerea cheltuielilor inutile. Printre acestea se numãrã un eventual contract de consultantã, chiar douã, a cãror valoare ar fi de vreo 600 de milioane de lei vechi, din care mare parte reprezintã cheltuielile pentru publicitate, menite sã prezinte compania cît mai frumos ochilor lumii. Dacã acum cîteva zile v-am arãtat opiniile pietrenilor si a celor din Tîrgu Neamt, astãzi vã propunem sã vedeti ce zic romascanii si bicãjenii.

Viorel Chira, Bicaz: Cum sã fii multumit de activitatea celor de la ApaServ? Ne-au scumpit pretul apei si serviciile sînt din ce în ce mai proaste. S-a ajuns sã plãtim mai mult ca cei din Bacãu, care aduc apa de la distantã mare, nu ca noi, unde apa vine aproape prin cãdere. Ce asa mari cheltuieli? Dar se vede treaba cã nu le-ajung banii pentru luxul si boieria sefilor. Este o bãtaie de joc. Nu au nici un pic de respect fatã de plãtitorii de asa-zise servicii.

Dumitru Munteanu, Bicaz: Cum sã nu te apuce nervii cînd vezi cîtã nesimtire? Scumpesc pretul apei cînd le vine si dacã nu poti plãti factura îti taie apa de-a valma, celui care este debitor cu cel care are plata la zi. De cînd au preluat furnizarea apei nu s-a fãcut nici o investitie de îmbunãtãtire a serviciilor, nici o schimbare de conductã defectã si nici o stopare a pierderilor. Îsi bat joc de noi. Bicazul este un oras plin de pensionari, care o duc din ce în ce mai greu.

Constantin Lucas, Bicaz. N-au fãcut nimic. Reteaua de alimentare a fost fãcutã acum 50 de ani, este defectã, sînt scãpãri peste tot si nu se ia nici o mãsurã. Prostul plãteste. Nu se mai poate. Nu sîntem multumiti nici de activitatea celor de la asociatii. Pentru Bicaz ar trebui sã fie doar douã asociatii, cã nu sînt asa multe blocuri. Si sã nu fie administratori pensionari, sã cîstige un ban cei tineri. Cît priveste pe cei de la ApaServ, nu-i intereseazã decît banii. Grija fatã de ei, nu fatã de noi cei ce le plãtim nesimtirea. Sã intre Garda Financiarã si Politia peste ei. De ce n-o fac?

Virgil Nedelcu, Bicaz. Am vãzut la televizor campania pe care si-o face ApaServ pe banii nostri, care plãtim cea mai scumpã apã. Ca sã nu mai vorbim de calitatea retelei, ce are scãpãri gîrlã. Dacã punem pe-un grafic al cresterii pretului la apã si motorinã, cred cã nu este nici o diferentã. Numai cã motorina pînã la pompã face drum lung si costisitor, pe cînd apa din Bicaz vine prin cãdere liberã. Putem spune: cade apa pe noi si în loc sã avem un pret rezonabil, plãtim obrãznicia si tupeul unei societãti care mai mult îsi face publicitate si propagandã rusinoasã. Se filmeazã pe banii nostri ca sã ne arate cît de bine o duc.

Carol Neculães, Roman: Nu sîntem deloc multumiti de serviciile pe care ni le oferã ApaServ. Sã dai 8,20 lei pe un litru de apã chioarã e mult prea mult. Tot timpul invocã costuri legate de regularizarea Moldovei, la Pildesti. Tot aud pe la televizor de faptul cã presedintele Consiliului Judetean, domnul Tãrîtã vorbeste de ieftinirea apei. Nu cred în aceastã variantã pentru cã tehnic nu s-a rezolvat nimic pentru reducerea pierderilor.
Constantin Leahu, Roman: Nu sînt deloc multumit de calitatea serviciilor pe care ni le oferã ApaServ. Apa e scumpã si s-a tot întrerupt, cînd ne-a fost lumea mai dragã. Am auzit cã s-a scumpit din cauza unui proiect european. Dacã s-a modernizat reteaua ar fi trebuit sã se ieftineascã, pentru cã, logic s-au eliminat din pierderi.

Elena Pricop, Roman: Pretul la apã este mult prea mare. Pierderile sînt si ele enorme. De plãtit tot noi le plãtim si ceea ce se risipeste. Ceea ce ne taxeazã, în raport cu ceea ce se consumã nu se justificã. Din cauza tevilor care se tot sparg si sînt cîrpite se ajunge la asa un pret de cost. Toatã sefimea bagã banul în buzunar si nu investeste nimeni, nimic.

Articol afisat de 1640 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(F. ORDEAN, I. ASAVEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective