Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
BMW-ul ZBURÃTOR

BMW-ul ZBURÃTOR

• un BMW 520 s-a fãcut praf dupã ce a aterizat într-un canal situat în fata barului El Greco de lîngã stadionul pietrean • autoturismul a zburat cîtiva metri • printr-o minune, cel care conducea autoturismul a scãpat nevãtãmat • masina apartine patronului unui club din Piatra Neamt • proprietarul masnii spune cã la volan se afla sotia sa • un martor afirmã cã din masinã a coborît un bãrbat • politistii verificã sã vadã cine are dreptate •

O limuzinã de lux, BMW 520, a fost distrusã în urma unui spectaculos accident rutier petrecut sîmbãtã dimineatã pe strada Stefan cel Mare, în fata barului El Greco, din Piatra Neamt. Printr-o minune, cel (sau cea) care conducea masina a scãpat nevãtãmat. Politistii nu au reusit sã afle cu exactitate împrejurãrile în care a avut loc evenimentul si nici cine se afla la volan. Se presupune cã soferul a apãsat prea tare pe pedala de acceleratie observînd tîrziu indicatorul care semnala cã în zonã se efectueazã lucrãri. De altfel, portiunea de drum este închisã circulatiei rutiere, firma Strabag efectuînd lucrãri de schimbare a conductelor de canalizare. O bandã galbenã si un semn de circulatie „accesul interzis“ sînt singurele care aratã cã circulatia este închisã în acea zonã. Autoturismul, înmatriculat TR 99 LUI, venea dinspre Liceul Forestier, a trecut peste banda de protectie si a zburat cîtiva metri, dupã ce a intrat prin grãmezile de asfalt, s-a rostogolit si a cãzut pe cupolã. ÃŽn cele din urmã, masina s-a oprit cu partea din fatã în canalul sãpat pe mijlocul drumului. De mentionat este cã BMW-ul a parcurs peste 20 de metri din locul în care se afla indicatorul rutier. ÃŽn urma impactului, deosebit de puternic, airbagurile s-au activat, cel de volan fiind protejat. Ce s-a întîmplat mai departe este greu de stabilit. Curiosii, care se aflau la fata locului, comentau de zor cum cã din masinã ar fi coborît un tînãr, care nu suferise nici o leziune. „Cicã era soferul unui patron, masina apartinînd acestuia. Tînãrul nu a pãtit nimic. A coborît si-a luat ce a avut de luat din portofel si a plecat“, comentau, duminicã dimineatã, persoanele adunate lîngã masina înfiptã în canal. Un pietrean a sesizat Politia, prin serviciul 112, la fata locului ajungînd un echipaj al Serviciului rutier. Oamenii legii nu au gãsit pe nimeni, iar martorul le-a spus cã lîngã masinã a vãzut un bãrbat care a plecat. La putin timp si-a fãcut aparitia o femeie care le-a spus politistilor cã ea se afla la volan. „Politistii au primit un apel, pe 112, cã o masinã a cãzut într-un canal. Cînd au ajuns acolo nu au gãsit pe nimeni. Un martor a declarat cã un bãrbat ar fi fost la volan, însã plecase. Ulterior, a apãrut o doamnã care a declarat cã ea a condus masina. Politistii au luat declaratii atît de la martor, cît si de la doamna respectivã si urmeazã ca verificãrile sã stabileascã cu certitudine cine se afla la volan“, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt.
Proprietarul masinii, Marius Nicu Marin, patron al unul club din Piatra Neamt, afirmã cã la volan se afla sotia sa. „Eu mã aflam la club, iar sotia mea a venit dupã mine. Ne-am certat, iar ea a luat cheile si a plecat cu autoturismul. Nu stiu care au fost cauzele, însã s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Este bine cã sotia nu a pãtit nimic“, a declarat Marius Marin. Referitor la declaratia martorului care ar fi vãzut la volan un bãrbat, Marius Marin a declarat: „Nu este adevãrat. Probabil cã este o confuzie, o altã masinã de-a mea fiind implicatã într-un accident petrecut în Roznov“. Mai trebuie spus cã autoturismul, evaluat de proprietar la suma de 20.000 de euro, are asigurare CASCO. Marius Marin a mai precizat cã nu doreste sã intre în conflict cu nimeni si de aceea nu îl intereseazã dacã lucrarea era sau nu semnalizatã corect. La aceastã întrebare pot rãspunde politistii.

Week-end cu 6 accidente rutiere

La sfîrsitul sãptãmînii trecute, pe arterele rutiere ale judetului au avut loc alte 6 accidente, soldate cu rãnirea a 7 persoane, dintre care douã foarte grav. De departe, cel mai grav a avut loc vineri, 28 septembrie, pe DN 15B, în apropierea orasului Tîrgu Neamt. Florea C., în vîrstã de 44 de ani, din Bucuresti, conducea un autoturism marca Mercedes, cînd a intrat în coliziune cu o cãrutã condusã de Gheorghe A., de 57 de ani, din Rãucesti. Cãrutasul iesise de pe un teren agricol pe drumul national fãrã sã se asigure. În urma impactului, cãruta a fost proiectatã pe contrasens, unde a fost lovitã de un alt autoturism Dacia, condus de Gheorghe M., de 21 de ani, din Tîrgu Neamt. În urma accidentului, cãrutasul a fost grav rãnit, fiind transportat la spitalul din Tîrgu Neamt. Politistii au constatat cã Gheorghe A. era bãut, avînd o alcoolemie de 0,42 mg./l alcool în aerul expirat.

Articol afisat de 1755 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective