Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Marin Barbu, ºcolar la 48 de ani

Marin Barbu, ºcolar la 48 de ani

• antrenorul Ceahlãului va urma în urmãtorii doi ani cursurile ªcolii de antrenori pentru obþinerea Licenþei Pro

Marin Barbu, tehnicianul echipei FC Ceahlãul Piatra Neamþ, s-a înscris înaintea Sãrbãtorilor de Iarnã la „ºcoalã“ pentru a obþine Licenþa Pro. Antrenorul liderului seriei I a Diviziei B la fotbal va urma în urmãtorii doi ani cursurile ªcolii de Antrenori, profesorul de la catedrã fiind Mircea Rãdulescu, fostul antrenor principal al naþionalei în anii '90. Acesta a declarat, în urmã cu cîteva zile, cã se intenþioneazã ca, din sezonul 2006-2007, toþi antrenorii principali ai echipelor din prima ligã sã aibã trecut cu brio examentul pentru Licenþa Pro. Pentru a obþine aceastã licenþã, un antrenor trebuie sã participe la un curs care se întinde pe perioada a doi ani, dupã care urmeazã susþinerea unui examen de absolvire.
Ceahlãul este, în acest an, foarte aproape de promovarea în Divizia A, sub comanda lui Marin Barbu (foto), antrenor cu care galben-negrii vor continua ºi în prima ligã. Avînd în vedere cã acesta nu are Licenþã Pro, s-a nãscut întrebarea: „Poate Marin Barbu sã fie principalul Ceahlãului în seoznul urmãtor?“, ºi rãspunsul a fost pozitiv. „Nu se pune problema sã nu pot sã conduc Ceahlãul ºi în Divizia A, deoarece dacã sînt înscris la cursuri atunci se poate da o dispensã care îmi dã dreptul sã fiu principal la orice echipã. N-am fãcut pînã acum aceste cursuri din mai multe motive, dar trebuie sã le fac. Pînã la Divizia A însã mai este mai mult de jumãtate de an, iar Ceahlãul trebuie sã treacã peste dificultatea returului. Avem multe meciuri, iar pînã la retur echipa are un program de pregãtire lung“, a declarat Marin Barbu, antrenorul principal al Ceahlãului.
Tehnicianul pietrean a spus cã luni dimineaþã se va întîlni cu jucãtorii sãi ºi va conduce prima ºedinþã de pregãtire din 2006. Reunirea lotului este programatã pentru ora 11, orã la care toþi jucãtorii trebuie sã fie la stadion. Singura absenþã va fi a lui Marian Mãciucã, mijlocaº la a cãrui serivicii s-a renunþat, locul sãu în vestiar urmînd a fi luat de fostul botoºãnean Augustin Cãtãlin Ivaºcã, singura achiziþie certã a Ceahlãului de pînã acum. „Mãciucã a plecat pentru cã nu s-a ridicat la nivelul dorit aici, dar nu ºtiu dacã are sau nu echipã. Este problema lui de acum sã îºi gãseascã echipã. Despre ce jucãtori vor mai veni la Ceahlãul vã voi spune lucruri mai sigure mai tîrziu. Pot apãrea multe nume ºi rãmîne de vãzut cine va fi înregimentat la Piatra Neamþ“, a mai spus Marin Barbu, tehnicianul care conduce echipa aflatã pe locul întîi în clasamentul seriei I a Diviziei B.

Articol afisat de 1868 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective