Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2015
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Mai 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nuntã ca  în povesti

Nuntã ca în povesti

• Andreea Arcan, fiica vicepresedintei CJ, s-a mãritat cu Marian Apostol • la eveniment au venit oaspeti din toate colturile tãrii • soacra micã a plîns ca un copil, în special în casã, cînd mireasa i-a pus floarea în piept • concurentã i-a fãcut sotul, care nu se dãdea iesit din camerã, din cauza emotiei • mirele a fost însotit în ziua cînd si-a unit destinul de prietenii si sefii companiei multinationale unde lucreazã •

Vicepresedinta CJ Neamt, Emilia Arcan, nu mai e doar mamã din week-end-ul trecut, ci e si soacrã, pentru cã fiica ei Andreea i-a adus în casã bãiatul pe care si l-a dorit mereu. Sîmbãtã, într-o atmosferã de vis, Andreea si Marin Apostol si-au unit destinele si si-au jurat iubire vesnicã. S-au cununat religios în biserica pe care a ctitorit-o Stefan cel Mare, la Sfîntul Ioan Domnesc, iar civil în aer liber, la Curtea Domneascã, în aplauzele a circa o sutã de oameni care au împãrtãsit bucuria cu ei. Le-a zîmbit soarele, le-au cîntat pãsãrelele de prin copacii de pe marginea esplanadei si parcã toate florile de mai se asezaserã la poalele miresei. Elegantã dar discretã, poate mai decentã decît se asteptau multi sã o vadã pe mireasã, Andreea era emotionatã încît abia mai avea puterea sã le zîmbeascã celor din jur. La fel si mirele.

Si-au plîns cu totii de emotie!

Socrii mici si-au intrat în piele sîmbãtã putin dupã prînz, cînd casa le-a fost ocupatã de cãtre cei veniti sã îi vadã cum îsi mãritã fata. Totul a culminat cu momentul în care Andreea avea sã le punã floarea în piept, pãrintilor sãi. Emilia Arcan a plîns cît pentru toatã viata, iar sotul ei nu îndrãznea sã iasã din camerã, de cum îl podidise plînsul. Erau lacrimi de fericire amestecatã cu emotie de nestãpînit, pentru cã mireasa „îsi lua ziua bunã“. Apoi, împreunã cu prietenii veniti din toate colturile tãrii, au încins o hotã în fata blocului, au chiuit si au împãrtit bomboane copiilor. Dupã aceea, tot alaiul a mers la cele douã cununii, iar spre searã, au petrecut într-un restaurant din oras, pînã la ivirea zorilor. Printre personajele principale ale serii s-a numãrat una dintre bunicele miresei, mama Emiliei Arcan, care s-a bucurat de toatã atentia nepoatei.

Politicienii au uitat de problemele de partid

Printre cei circa 300 de nuntasi, unii sînt oameni de bazã în PSD, fiind colegi de partid cu soacra micã. A venit seful pe judet al social-democratilor - deputatul Ionel Arsene, deputatul Vlad Marcoci, ex-viceprimarul Aurelia Simionicã, consilierul judetean Dan Vasile Constantin, cîtiva primari etc. „ÃŽmi trebuie timp sã îmi pun ordine în gînduri, sã încerc sã revãd firul nuntii. A fost prea scurt si prea frumos, ca sã fi avut timp sã mã bucur de orice moment. Cred cã mai emotionant decît sã îsi vezi fiica mireasã nu e altceva pe lume! Am plîns, am rîs, m-am bucurat enorm cînd am vãzut cã mi-au venit prietene din zone îndepãrtate ale tãrii. Un alt grup de 12 colege a venit de la Tîrgu Neamt. Am fost foarte fericitã cînd am vãzut-o alãturi de noi pe prietena Luminita Vîrlan, care i-a fost profesoarã Andreei, la Rares. A venit la nuntã o colegã de liceu a Andreei care s-a stabilit în Anglia si încã vreo sapte-opt care trãiesc în diferite orase din tarã. 15 prietene din Bucuresti au venit la nuntã si au fost domnisoare de onoare. Sper sã fi fost toatã lumea fericitã. Am încercat din rãsputeri sã nu mi se vadã emotiile la nuntã, dar la douã zile dupã eveniment, m-a sunat Ionel Arsene si mi-a zis cã m-a vãzut cu lacrimi în ochi... A fost ca un vis frumos si emotiile ne-au luat pe sus pe toti. Acum ne bucurãm cã mai avem un fiu, cã ai nostri cuscri mai au o fiicã si cã oameni dragi sufletului nostru au vrut sã ne fie alãturi în aceste minunate clipe. Le multumim si cu mare drag îi vom însoti în clipele frumoase“, a declarat, încã gîtuitã de emotie, soacra micã. „Balul mirilor“ s-a dovedit a fi startul unei petreceri reusite. Andreea si Marin au fost „ajutati“ de pe margine de sase domnisoare, care au dansat gratios, ca niste balerine, iesind din cînd în cînd din norii de fum si laserele luminoase, ce bãteau cãtre centrul scenei. Emilia Arcan n-a „ratat“ un dans toatã noaptea, arãtînd cã se descurcã pe toate ritmurile, chiar dacã purtã o impecabilã rochie cu broderie alb - roz, sau o costumatie aurie, cu fusta deasupra genunchiului si cu pantofi asortati. Andreea lucreazã la un post central de televiziune, iar sotul, Marin, la o firmã multinationalã.

Articol afisat de 4453 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective