Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2014
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 4 Februarie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scoalã politicã pentru tinerii liberali nemteni

“Liberalismul, model si atitudine” a fost tema Scolii politice organizate în perioada 1-2 februarie 2014, la Bicaz, de Tineretul National Liberal Piatra Neamt. La aceastã primã editie a scolii politice au fost prezenti 70 de participanti, membri ai TNL Piatra Neamt, ai Clubului Elevilor Liberali Piatra Neamti si ai Organizatiei de Tineret Bicaz. Seminarul a început cu un scurt istoric al PNL, unde s-a discutat despre valori si principii liberale, despre contributia liberalilor la modernizarea României si despre necesitatea ca valorile trecutului sã se regãseascã si în societatea modernã. Tinerii au dezbãtut si pe marginea altor teme, de la rolul si implicarea lor în politicã pînã la chestiuni de ordin etic sau cele care privesc solidaritatea si munca într-o echipã politicã. Evenimentele organizate de Clubului Elevilor Liberali (CEL) Piatra Neamt au reprezentat un alt punct de plecare al discutiilor derulate la Scoala politicã de la Bicaz, unde Paula Geangalãu, coordonatorul CEL Piatra Neamt, a prezentat o analizã a anului 2013 si propuneri pentru 2014. ÃŽn centrul atentiei s-au aflat si pregãtirile campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din mai 2014, iar tinerii liberali care au participat în actiunile electorale anterioare au prezentat experientele personale.
Trainerul tinerilor liberali a fost Andreea Iliesii, presedintele TNL Neamt, iar în organizarea evenimentului s-au implicat Adrian Ciobanu, vicepresedinte PNL Neamt, Marius Nechita, consilier local PNLDumbrava Rosie si Paula Geangalãu, coordonatorul CEL Piatra Neamt. Scoala politicã cu tema ã"Liberalismul, model si atitudineã" a fost sprijinitã de senatorul Eugen Tapu-Nazare, presedintele PNL Piatra Neamt, care a concluzionat: “Niciun alt partid nu are în spate atîta istorie ca Partidul National Liberal, iar numãrul mare de tineri care aleg sã se alãture echipei liberale îmi dã convingerea cã viitorul nostru ca partid, ca ideologie, dar si ca natie poartã speranta unei generatii bine pregãtite, cu valori si idealuri moderne, o generatie de tineri implicatii în a aduce un plus de valoare comunitãtii în care traiesc. Doar cu acestã atitudine putem schimba ceva”.

Articol afisat de 1409 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective