Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2012
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 20 Martie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Continuã telenovela cu candidatul PC la primãrie

Continuã telenovela cu candidatul PC la primãrie

• presedintele Partidului Conservator pare cã nu prea stie ce se întîmplã în filiala nemteanã • Daniel Constantin dã credit senatorului Vasile Nistor, spunînd cã acesta este însãrcinat cu desemnarea candidatului la Primãria Piatra Neamt •

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator si copresedinte al USL, la nivel central, pare sã nu stie de tensiunile din organizatia Neamt ale formatiunii. Contactat telefonic, seful PC a declarat cã senatorul Vasile Nistor a fost însãrcinat sã nominalizeze candidatul la Primãria Piatra Neamt. Iatã rãspunsurile oferite la întrebãrile puse de Monitorul:
Reporter: Aveti cunostintã de tensiunile existente în PC Neamt? Stiti cã domnul senator Nistor vrea sã numeascã un candidat neagreat?
Daniel Constantin: Domnul Nistor se ocupã de reorganizarea filialei si desemnarea candidatului pentru Primãria Piatra Neamt. Este însãrcinat de cãtre Biroul Executiv Central sã se ocupe de astfel de lucruri si îsi va duce la bun sfîrsit mandatul pentru care a fost însãrcinat...
Rep.: Organizatia nemteanã nu este de acord cu candidatul adus de senatorul Nistor...
D.C.: La Neamt este o conducere interimarã care va fi evaluatã, probabil, în sedinta urmãtoare a Biroului Executiv Central si vom vedea ce vom face. Reîntregim conducerea... Sînt mai multe solutii, mai multe propuneri pe care le avem în acest moment. Vreau sã fac o precizare: aceste solutii, aceste analize nu pleacã de la ce s-a întîmplat zilele trecute. Ele sînt demult în atentia conducerii centrale a Partidului Conservator.
Rep.: Sînt semnale cã nici partenerii de aliantã nu agreazã aceastã candidaturã. Stiti ceva de acest lucru? Îl cunoasteti pe candidatul Vasile Cãtãlin Drãgusanu?
D.C.: Nu este vorba de Cãtãlin Drãgusanu!!! Vasile Drãgusanu îl cheamã (sic!!!)...
Rep.: Îl cheamã si Cãtãlin...
D.C.: Bun... Este o propunere a Partidului Conservator. Este adevãrat cã propunerea apartine domnului Nistor. Eu nu stiu ca ceilalti colegi din aliantã sã nu fie de acord cu ea. Pînã la urmã este propunerea Partidului Conservator si sperãm ca împreunã, în USL, sã tragem pentru ca domnul Drãgusanu sã fie ales ca primar la Piatra Neamt.
R.: Aveti cunostintã dacã domnul Drãgusanu este membru PC?
D.C.: Stiti d-strã cã nu este membru de partid?
R.: Da, nu este membru PC Neamt, iar acest lucru a fost confirmat public...
D.C.: Eu stiu cã dînsul a fãcut deja o adeziune la PC. Lucrurile astea sînt mai putin importante. Important pînã la urmã este rezultatul final.
Rep.: Credeti cã este normal ca o persoanã care nu este membru de partid si nu a avut activitate în organizatie sã candideze la o functie atît de importantã?
D.C.: Eu as vrea sã discutãm toate aceste lucruri dupã ce vom face nominalizãrile. Deocamdatã, domnul Drãgusanu este o propunere avansatã de domnul Nistor. Vom lua în discutie în sedinta PC si în cadrul USL, dupã care vom face public numele candidatului...
Reamintim cã liderii PC Neamt i-au solicitat lui Daniel Constantin sã se deplaseze în Neamt pentru a discuta despre candidatura impusã si pentru a-i cere sã se organizeze Conferinta Judeteanã de Alegeri. Din discutia purtatã cu seful PC nu a reiesit cã acesta ar avea de gînd sã viziteze Neamtul. În aceste conditii, situatia va fi transatã la centru, acolo unde a fost luatã si decizia privind candidatura la primãrie a lui Vasile Cãtãlin Drãgusanu (foto), un pietrean care lucreazã la o firmã din Tîrgu Mures.

Articol afisat de 1895 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective