Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2010
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Aprilie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Excursie cu cãtuse în Anglia, pentru hãrtuire sexualã

• nemteanul acuzat de britanici si-a dat acordul sã fie predat autoritãtilor judiciare strãine

Cosmin Pintilie, de 21 de ani, din Grumãzesti, arestat în baza unui mandat european emis de autoritãtile judiciare din Marea Britanie, si-a dat acordul de a fi predat anchetatorilor strãini. El va pleca în strãinãtate nu în scop turistic, ci cu afaceri judiciare penale, drept pentru care va avea cãtuse si va fi însotit de politisti. Conform sentintei emise de Curtea de Apel Bacãu, în cazul în care Pintilie va fi condamnat la o pedeapsã cu detentie se va întoarce în România pentru a-si executa sentinta. Acuzatul este arestat pînã la 28 aprilie 2010, datã pînã la care trebuie sã ajungã într-o închisoare din Marea Britanie. Conform actelor de urmãrire penalã efectuate de englezi, nemteanul este acuzat de sãvîrsirea infractiunilor de hãrtuire sexualã si vãtãmare corporalã gravã. Totul s-a întîmplat în ianuarie 2009, cînd împreunã cu alti doi prieteni, din care unul tot din Neamt, se aflau în vizitã pe meleaguri strãine. Cu totii au intrat în incinta unui magazin si s-au oprit la un stand de bijuterii ai cãrui proprietari erau indieni. Cei trei au avut un comportament indecent fatã de fiica proprietarului magazinului. Englezii au mai comnunicat faptul cã în aceste conditii a intervenit fratele victimei pentru a-si salva sora de grosolãniile clientilor. Violenti din fire junii nu s-au multumit cu aluziile mitocãnesti la adresa tinerei, ci l-au luat pe fiul proprietarului la bãtaie. În final acesta a fost cotonogit la propriu de nemteni care l-au snopit în bãtaie aplicîndu-i nenumãrate lovituri cu pumnii si cu picioarele. Victima a fost transportatã la spital unde a fost diagnosticatã cu fracturã de gleznã. Pintilie a fost gãsit de politistii nemteni la casa pãrinteascã si l-au sãltat din asternuturi la primele ore ale diminetii de 30 martie 2010. Celãlalt participant la faptã, Florin Luca, de 19 ani, tot din Grumãzesti a fost prins pe 11 februarie 2010. Anchetatorii strãini încã îl mai cautã pe cel de-al treilea participant la faptele reprobabile, acesta fiind român, dar se pare cã nu din Neamt.

Articol afisat de 1641 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Severin la data 02.04.2010 09:49
nemteanca
O pedeapsã de 14 ani si patru luni, respectiv nouã ani si patru luni a fost datã pentru exploatatorii Marinelei Ioana Chio. Tribunalul din Catania i-a gãsit vinovati la mai multe capete de acuzare: sechestrare de persoanã, viol, violentã sexualã în grup, sclavie si obligarea la prostitutie.

Tânãra din Piatra Neamt, România, a venit în Italia în anul 2008, în urma unei oferte de muncã din ziar, pentru a-si putea întretine cei doi copii si a-si achita datoriile. A ajuns în Sicilia unde i s-a oferit postul de chelneritã într-un local, în zona Ramacca, al cãrui proprietar este Giuseppe Donato.

Acolo i s-au luat toate actele de cãtre Roberto Sardo si Giovanni Adero, judecati în alt dosar. Femeia si-a dat seama cã a ajuns pe mâna unei retele de traficanti de carne vie. Nu s-a resemnat si a încearcat sã le tinã piept. Însã a fost închisã în toalete insalubre, legatã, bãtutã.
http://www.adevarul.it/stiri/actualitate/Inchisoare-exploatatorii-romancei-traficata
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective