Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 19 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prodanca: «Mi-a plecat bona, caut filipinezã!»

Dãdaca celor trei copii ai Prodancãi si-a fãcut bagajele. Nici vorbã de nemultumiri financiare sau neîntelegeri, ci pur si simplu, Elena vrea sã se aseze la casa ei, pregãtindu-se de nuntã. Prodanca intentioneazã acum sã angajeze o filipinezã, asiaticele fiind vestite pentru hãrnicie si bun-simt. Timp de un deceniu, Anamaria a dormit linistitã, cãci Elena Fulgeanu, bona celor trei copii ai ei, care i-a crescut cu dragoste, si-a anuntat demisia. O veste tristã atît pentru ea, cît si pentru cei trei copii ai vedetei, Rebecca (10 ani), Sarah (9 ani), Laurentiu jr. (un an): „A fost si va rãmîne un membru important al familiei noastre. O sã ne fie greu sã ne obisnuim fãrã ea. Si cel mic îi duce lipsa. El stia cã atunci cînd plînge, Elena îl ia în brate!“, a declarat Anamaria. Ultimul chef al familiei la care Elena Fulgeanu a participat, a fost cel organizat în urmã cu douã sãptãmîni, la tãierea motului lui Laurentiu jr, ea fiind si cea care l-a tinut în brate în timp ce micutul alegea de pe tavã, conform obiceiului, cele trei obiecte.
Dar, cum viata îsi urmeazã cursul firesc, Anamaria este constientã cã nu se poate opune dorintelor Elenei, anume de a se mãrita si de a avea proprii copii: „Elena este o femeie care ne-a împãrtãsit tuturor multã dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are si ea 33 de ani si se pregãteste de nuntã, fiind foarte îndrãgostitã de bãrbatul care i-a cerut mîna“. Rãmasã singurã cu cei trei copii, Anamaria îsi drãmuieste mai atent timpul, pentru a se ocupa de fiecare dintre ei. Cum în ultima vreme este o modã la vedete sã aibã dãdacã din Filipine, nici Prodanca nu se lasã mai prejos: „Dacã a plecat Elena, nu mai caut românce, cãci nu mai gãsesc un suflet asa de mare ca al ei. Vreau o filipinezã, cãci sînt femei de treabã si iubesc mult copiii“.
Luminita Anghel are de putin timp o menajerã din Filipine, de care este încîntatã, iar Ileana Lazariuc are douã bone filipineze pentru copiii ei si ai lui Ion Ion Tiriac. Frumoasa brunetã a fost deseori vãzutã la plimbare, la Monte Carlo, însotitã de cei doi bãieti si de bonele în care are mare încredere. Si Daciana Sârbu a cerut unei agentii sã îi gãseascã o bonã pentru fetita ei, Irina Ponta. „Alma e din Filipine si munceste non-stop. ÃŽi plãtesc un salariu de 500 de euro. Ne întelegem în limba englezã“, a precizat europarlamentarul.

Articol afisat de 1851 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective