Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2009
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 August 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Marius Tulbure, golgheterul judetului pentru a treia oarã consecutiv

• jucãtorul de la Vointa Ion Creangã sperã sã ajungã în vara viitoare în Liga a III-a, cu actuala sa echipã • „Am ajuns golgheter, dar fãrã ajutorul echipei nu puteam fi primul marcator al judetului“, a declarat Marius Tulbure • atacantul în vîrstã de 27 de ani a refuzat o ofertã a Laminorului Roman •

Marius Tulbure este golgheterul editiei 2008-2009 a campionatului judetean de fotbal si joacã pentru Vointa Ion Creangã. A înscris în 30 de meciuri 44 de goluri si a cîstigat astfel titlul de cel mai bun marcator din Neamt pentru a treia oarã la rînd. O datã a fost golgheter pentru Recolta Icusesti, echipa din localitatea natalã, si de douã ori pentru Vointa Ion Creangã. „La 27 de ani sper sã ajung sã joc în Liga a III-a, însã îmi doresc foarte mult sã fac asta alãturi de actuala mea echipã. Nu vreau sã plec de la Ion Creangã, pentru cã am gãsit aici conditii foarte bune si sînt multumit de tot“, a declarat Marius Tulbure. Nu a învãtat fotbalul la juniori, iar la 20 de ani a îmbrãcat tricoul echipei din Butea, judetul Iasi. A stat acolo doi ani, dupã care a revenit acasã la Icusesti, iar de doi ani joacã pentru Vointa Ion Creangã. S-a transferat acolo dupã ce a refuzat o ofertã de la Laminorul Roman. „Costel Dãnilã m-a dus la Roman, dar nu mi-au convenit conditiile oferite de Laminorul si salariul. Am plecat si nu regret nimic. Am cele mai bune conditii sã joc la Ion Creangã, unde mã înteleg bine cu antrenorul Gheorghe Leonte si cu toti colegii mei“, a mai spus atacantul.
Tulbure si colegul sãu Florin Azamfirei dominã clasamentul golgheterilor de trei ani încoace. Ambii au fost primii pe vremea cînd jucau la Recolta Icusesti si au rãmas primii si dupã transferul la Ion Creangã. Trebuie spus cã Azamfirei a înscris si el 37 de goluri în Divizia D - Neamt, editia recent încheiatã, din totalul de 124 de reusite ale Vointei Ion Creangã. „ÃŽmi pare rãu cã nu am sãrbãtorit si cîstigarea campionatului, asa cum ne propusesem, dar în 2009 sper cã vom fi cei mai buni. ÃŽn acest an Pîngãratiul a fost mai bunã ca noi în meciul direct, însã Ion Creangã sã pregãteste sã facã pasul cel mare spre Liga a III-a“, a afirmat Tulbure. Golgheterul Neamtului îl are ca model pe Marius Lãcãtus, fosta mare glorie a echipei Steaua Bucuresti, pentru cã are un stil bazat pe vitezã si determinare continuã.
Primele zece pozitii ale ierarhiei nemtene a jucãtorilor care au înscris în ultima editie de campionat sînt ocupate de urmãtorii: 1. Marius Tulbure (Vointa Ion Creangã) - 44 goluri, 2. Florin Azamfirei (Vointa Ion Creangã) - 37, 3. Cãtãlin Nechita (Stînca Stefan cel Mare - Bradul Roznov) 30, 4. Florin Bãlãjel (Vointa Pîngãrati) 23, 5-6. Robert Catanã (Bradul Roznov) 21, 5-6. Cristian Cojocaru (Dolira Grinties) 21, 7. Daniel Beda (Spicul Tãmãseni) 18, 8-9. Liviu Stanciu (Bradul Roznov - Vulturul Zãnesti) 17, 8-9. Dragos Chihaia (Bradul Borca) 17, 10-12. Ioan Ursache (Speranta Rãucesti) 16, 10-12. Iulian Bohîncanu (Victoria Horia) 16, 10-12. Vlad Stanciu (Bradul Roznov- Vulturul Zãnesti) 16.

Articol afisat de 1754 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective