Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Indisciplina soferilor, probatã cu fotografii

Politistii tĂ®rgnemteni au actionat, ieri, pe arterele din localitate, pentru disciplinarea soferilor care au obiceiul de a-si lãsa la Ă®ntĂ®mplare masinile pe raza orasului. Pe autoturismele stationate Ă®n zone interzise s-au pus avertismente prin care conducãtorului auto, absent Ă®n acel moment, i se aducea la cunostintã faptul cã a Ă®ncãlcat reglementãrile legale privind siguranta Ă®n trafic pe drumurile publice, si era invitat pentru discutii la sediul politiei. Pe strada 1 Decembrie 1918 erau destul de multe autoturisme pe marginea carosabilului, si Ă®n timp ce un politist aseza fluturasele de hĂ®rtie sub stergãtoarele de parbriz, alt agent de circulatie fotografia fiecare masinã Ă®n parte. Vasile Doroftei, comandantul Politiei TĂ®rgu Neamt, a declarat cã cel putin o datã la douã sãptãmĂ®ni au loc astfel de actiuni pentru combaterea indisciplinei de care dau dovadã unii conducãtori auto. „SĂ®ntem constienti cã parcãrile auto sĂ®nt deficitare, dar unii soferi dau dovadã de indisciplinã crasã. Pe strada 1 Decembrie 1918 este o situatie mai specialã, fiindcã Ă®n zonã se deplaseazã copiii la Scoala nr. 2, iar peste traficul obisnuit se suprapun si rutele de circulatie a autovehiculelor grele. Prin actiunile nostre vrem sã fluidizãm traficul Ă®n zonã, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite. Conducãtorii auto sĂ®nt invitati la sediul politiei pentru discutii, dar pot fi aplicate si sanctiuni. Se fac si fotografii ale autoturismelor pentru a avea si dovadã de necontestat atunci cĂ®nd se neagã stationarea masinilor Ă®n locuri nepermise“, a precizat Vasile Doroftei. Comandantul Politiei a mai spus cã Ă®n perioada urmãtoare vor mai avea loc actiuni pe linie rutierã pentru combaterea principalelor cauze care au generat accidente rutiere. Este vorba despre indisciplina pietonilor si despre vitezã. Oamenii legii Ă®ncearcã prin actiunile Ă®ntreprinse sã reducã numãrul evenimentelor rutiere din zonã. ĂŽn total, anul trecut s-au consemnat 699 de accidente, dintre care 622 au fost soldate doar cu avarii, din categoria asa numitelor tamponãri, restul de 77 fiind evenimente rutiere soldate cu victime.

Articol afisat de 2351 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 29.01.2009 11:40
Exprimare de sef de politie.
-Vasile Doroftei este?
-Prezent!
-Mars la scoala Vasile!
Cum sa spui mai Vasile ca s-a suprapus peste? Oare subordonatii tai cum or vorbi?Va mai mirati ca va considera lumea prosti?Uite ca are drepate. Cum sa faci o greseala asa grava si sa o mai si declari presei. REPETENTULE!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective