Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Cãtelusii“ n-au contat în meciul cu Ceahlãul

• Ceahlãul Piatra Neamt - Dinamo II Bucuresti 4-0 (2-0) • au marcat Gafita (‘8 si ‘67), Cebotaru (‘13) si Burlacu (‘70) •

Ceahlãul Piatra Neamt este campioana de toamnã a Seriei I a Ligii a II-a, dupã ce în ultima etapã a turului a reusit o victorie concludentã în dauna lui Dinamo II Bucuresti. A fost 4-0 pentru galben-negri, golurile fiind marcate de Gafita (‘8 si ‘67), Cebotaru (‘13) si Burlacu (‘70). Scorul reflectã în totalitate realitatea din teren. Ceahlãul s-a organizat perfect si a dominat disputa din minutul 1 pînã în minutul 90. Jocul defensiv al nemtenilor a fost din extrem de eficace, cu Burlacu, Forminte, Vitelaru si Barna dînd sigurantã, si cu Achim si Cebotaru mergînd „ceas“ în zona medianã. ÃŽn nici un moment nu s-a pus problema învingãtoarei, mai ales cã Dinamo II a fost sufocatã încã din start si a cedat repede mijlocul terenului. Ceahlãul a avut o posesie excelentã, a pasat cu sigurantã si precizie. Multe actiuni s-au purtat pe benzile terenului, în special pe dreapta, dar si în zona centralã, acolo unde Dinamo II a lãsat destule spaãii neacoperite. Meciul a început cu ocazia lui Gafita (‘2) lovitura de cap a acestuia fiind respins în corner de Matache, dupã o centrare a lui Bãdescu. Tot Gafita (‘6) si Sofroni (‘7) nu au nimerit tinta, pentru ca scorul sã fie deschis în minutul 8. ÃŽn urma unei centrãri de pe dreapta Sofroni a retrimis în fata portii, Bãdescu a sutat din alergare si a nimerit bara, iar balonul a sãrit la Gafita care a scuturat prima datã plasa portii adverse. Dinamo II nu s-a dezmeticit, iar în minutul 13 Cebotaru a finalizat în urma unui contraatac purtat de Gafita.

Deja se stia destinatia punctelor. Gafita (‘19), Bãdescu (‘20) si Achim (‘25) si-au încercat norocul de la distantã, dar urmãtoarea ocazie de gol i-a apatinut lui Vinicius (‘33), devierea acestuia din mijlocul careului fortîndu-l pe Matache, care a prins pe linia portii. Tot Gafita si Bãdescu au lucrat ultimul atac periculos al galben-negrilor (‘40), dar ultimul a ezitat sã suteze din prima si mingea i-a fost furatã.
Startul reprizei a doua a aprtinut gazdelor, Gafita (‘47 si ‘48) irosind sansa lui 3-0, prima datã chiar în urma unei faze în care a rãmas singur cu Matache. 3-0 a fost în minutul 67, cînd la sutul lui Tudosã, intrat în locul lui Cebotaru, Gafita a pus vîrful ghetei si a deviat atît cît a fost nevoie pentru ca mingea sã gãseascã spatiul portii dinamoviste si sã-l pãcãleascã pe Matache. Nu au trecut decît trei minute de la a doua reusitã a lui Gafita, iar Burlacu a încheiat cu un sut perfect de la marginea careului mare o actiune personalã. Era 4-0 în minutul 70 si cãrtile fãcute pentru lider. La terminarea partidei, Cornel Tãlnar a refuzat întîlnirea cu presa, iar Mihai Ionescu si-a felicitat elevii pentru evolutia de sîmbãtã si pentru parcursul bun din toamna lui 2008. Jocurile etapei a XVII-a s-au terminat astfel: Dunãrea Galati - Stiinta Bacãu 3-1, FC Botosani - Cetatea Suceava 2-0, FCM Bacãu - FC Snagov 2-0, Concordia Chiajna - CS Buftea 2-1, Progresul - Sportul 2-1. Meciul Delta Tulcea - CSM Ploiesti se joacã azi de la ora 11. Petrolul Ploiesti si Dunãrea Giurgiu au stat.

Articol afisat de 1473 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective