Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Un nou scandal între transportatori

• soferul unei firme din Tîrgu Mures, care face traseul Toplita-Piatra Neamt îi acuzã pe reprezentantii societãtii Edy Trans de concurentã neloialã • soferul nemultumit afirmã cã cei de la firma concurentã nu respectã ora de plecare din statie •

Nici nu au trecut douã sãptãmîni de la scandalul dintre doi soferi de la douã firme de transport persoane, cã un altul este pe cale sã izbucneascã. De aceastã datã este vorba de reprezentantii unei firme din Tîrgu Mures si cei ai societãtii Edy Trans. Constantin Florin Marcu, din Toplita, sofer la firma Viomob, îi acuzã pe cei de la societatea nemteanã cã nu respectã ora de plecare din statia Poiana Largului. Marcu afirmã cã soferii de la Edy Trans pleacã de fiecare datã înainte de ora fixatã în diagramã, iar aceastã practicã îi aduce prejudicii financiare importante. „Ar trebui sã plece la ora 9 din Poiana Largului cãtre Piatra Neamt, însã pleacã si la 8,35 si de fiecare datã în fata mea. Am încercat sã vorbesc cu ei si sã le explic cã trebuie sã respectãm cu totii legea, însã nu am gãsit întelegere. ÃŽn mod normal, cursa mea are plecare la 8,30 din Poiana Largului, însã nu reussesc sã ajung de fiecare datã la aceastã orã. ÃŽntîrzii 10, poate 15 minute, iar pe ei îi gãsesc în statie. Ultima datã am gãsit microbuzul celor de la Edy Trans la ora 8,43. M-am dus la sofer, care de fapt era unul dintre patronii firmei si i-am spus cã nu este corect sã plece înaintea mea, pentru cã ei au plecarea la 9. Mi-a rãspuns cã pleacã cînd vrea si cã au ratele plãtite la zi peste tot. Nu stiu ce a vrut sã zicã cu asta, însã am constatat cã nu au nici un Dumnezeu“, a declarat Florin Marcu.
Contactat telefonic, Eduard Minut, unul dintre asociatii firmei Edy Trans, a refuzat sã comenteze incidentul, afirmînd cã ziarul nu tine locul ARR-ului (sic!!!). „Dacã erati de la ARR discutam, dar asa... Sã aducã dovezi pentru ceea ce afirmã si sã controleze cei de la ARR. Noi avem cursã pe aceastã rutã, iar mai mult nu pot sã comentez“, a declarat Eduard Minut.
Reamintim cã în urmã cu aproximativ douã sãptãmîni, un incident l-a avut printre protagonisti pe un sofer tot de la Edy Trans, scandalul plecînd tot de la nerespectarea orei de plecare.

Articol afisat de 1837 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective