Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 18 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tortã vie din cauza sotiei care voia sã divorteze

• un tînãr de 34 de ani s-a stropit cu benzinã si si-a dat foc • el a recurs la acest gest cînd a aflat cã sotia vrea sã intenteze divort • consoarta tînãrului din Tibucani tocmai se întorsese de la muncã din Italia • victima are arsuri de gradul II si III pe 86% din suprafata corpului •

Ionel Lates, de 34 de ani, din Tibucani, se zbate între viatã si moarte în spital, dupã ce a recurs la un gest disperat, dorind sã-i dea o lectie sotiei care tocmai îl anuntase cã va divorta. Bãrbatul a turnat pe haine benzinã dupã care si-a dat foc, arzînd ca o tortã vie. Rudele si vecinii au sãrit în ajutorul sãu, reusind sã stingã focul cu ajutorul unor pãturi. Incidentul a avut loc marti, 16 septembrie, în jurul orei 12 în curtea locuintei socrilor lui Ionel Lates. Între tînãr si sotia sa interveniserã neîntelegeri de mai mult timp, drept pentru care Ionel se mutase de la casa socrilor, unde locuia împreunã cu sotia si cei doi copii. Ruptura dintre cei doi soti a intervenit în momentul în care tînãra a plecat la muncã în Italia. Acum douã zile, femeia a revenit acasã, iar bãrbatul spera cã se vor împãca.
Marti, în jurul orei prînzului, Lates a pornit spre locuinta socrilor pentru a discuta cu sotia. Dar, bãnuind cã lucrurile nu vor iesi asa cum se astepta, tînãrul a luat cu el si o sticlã cu benzinã, fiind decis sã se autoincendieze în cazul în care consoarta nu renunta la actiunea de divort. Cei doi s-au întîlnit si au discutat, dar femeia nu si-a schimbat decizia. Supãrat, sãteanul a scos sticla cu benzinã, si-a stropit hainele, dupã care si-a dat foc. Flãcãrile au fost stinse de rude, care au solicitat apoi o ambulantã. La locuinta unde s-a produs tragedia a sosit un echipaj medical care l-a transportat pe Ionel Lates la Spitalul Orãsenesc Tîrgu Neamt. Aici a fost diagnosticat cu arsurã gradul II-III pe 86% din suprafata corupului, dupã care s-a decis transferul la o clinicã din Iasi.
Bãrbatul, tatã a doi copii minori, era cunoscut ca un om muncitor si linistit. „Era un tînãr muncitor care nu a creat probleme niciodatã. A fost la muncã în Italia în urmã cu cîtiva ani. Acum, din cîte am înteles, sotia sa era plecatã în Italia, iar la întoarcere l-a amenintat cã vrea sã divorteze. Ea stãtea la mama ei, iar el se mutase de acolo. Ieri (n.n. alaltãieri), bãrbatul a mers sã stea de vorbã cu sotia sa. Atunci s-a întîmplat tragedia, el nesuportînd ideea cã sotia vrea sã divorteze. Este pãcat cã s-a ajuns la asa ceva, mai ales cã au de crescut doi copii. Acum, sã dea Dumnezeu sã se însãnãtoseascã“, a declarat Victor Cozma, viceprimarul comunei Tibucani. Datã fiind gravitatea arsurilor si suprafata mare afectatã mediciii sînt rezervati în privinta sanselor de supravietuire a tînãrului.

Articol afisat de 2074 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective