Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Alin Antochi si Dan Arvãtescu se bat pentru deputãtie

• sîmbãtã, membrii PSD vor alege, prin vot secret, un candidat pentru functia de deputat la Colegiul 4 - Roman si Ion Creangã • pînã vineri, în cursã se înscriseserã Alin Antochi si Dan Arvãtescu •

Final de linie pentru stabilirea unui candidat din partea PSD la functia de deputat pe Colegiul 4, însemnînd zona Roman si Ion Creangã. Sîmbãtã, 16 august, membrii PSD îsi vor alege un preferat dintre colegii care doresc sã obtinã votul electoratului din Roman si comuna Ion Creangã. Conform declaratiilor conducerii partidului, în cursa pentru desemnarea candidatului cel mai potrivit pentru functia de deputat s-au înscris, pînã vineri la prînz, doi membri - Alin Antochi (avocat) si Dan Arvãtescu (medic), ambii consilieri locali, însã listele au fost deschise pînã sîmbãtã, la orele 10.
„Sîmbãtã, în cadrul sedintei consiliului municipal al PSD, cei 95 membri vor vota, prin vot secret, pe colegul pe care-l considerã ca avînd cele mai mari sanse de a cîstiga la alegerile din toamnã functia de deputat. Sedinta are mai multe subiecte pe ordinea de zi, inclusiv o informarea asupra mãsurilor luate în urma rezultatelor de la alegerile locale, precum si completarea biroului cu alti membri, în urma demisiilor si suspendãrilor din functii din ultima perioadã. Sper ca la sedintã sã fie prezent un numãr cît mai mare de membri, noi estimînd o participare a circa 70% din colegi, dat fiind si faptul cã este perioada concediilor“, a declarat senatorul Ioan Chelaru, presedintele PSD Roman. Acesta a precizat cã pînã vineri, pentru functia de senator, nu exista nici un candidat.
Pînã la ora alegerilor, pe lîngã Alin Antochi si Dan Arvãtescu, existã posibilitatea ca si alti membri sã-si depunã candidaturile. Unul din numele vehiculate în ultima perioadã a fost cel al lui Vasile Mocanu (economist). Totusi, acesta a declarat cã nu si-a depus candidatura pentru Colegiul Roman-Ion Creangã si cã decizia asupra unei eventuale candidaturi o va lua la întoarcerea din concediu, adicã abia sãptãmîna viitoare. În cadrul PSD, alegerile de sîmbãtã vor oferi un prim nume sigur pentru alegerile din toamnã, conducerea partidului estimînd cã numirea tuturor candidatilor social-democrati pentru obtinerea a opt functii de deputat si trei de senatori sã aibã loc la finele lunii august.

Articol afisat de 1476 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de angelica la data 17.08.2008 16:51
GROAZNIC!
CUM ESTE POSIBIL UN ASEMENEA ACT,,HULIGANIC"SA NU MAI AI SIGURANTA NICI PE STRAZILE ROMANULUI?! PRINDETI-L SI-L DATI PE MANA NOASTRA!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective