Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Dus rece“ pentru Laminorul, la Bacãu

Laminorul Roman a disputat miercuri un nou meci de verificare în compania divizionarei secunde FCM Bacãu, pe terenul acesteia din urmã. Ambele echipe sînt încã în perioada de pregãtire, motiv pentru care antrenorii au decis sã se joace douã reprize a cîte 60 de minute, pe parcursul cãrora tevarii au alternat momentele bune cu cele mai putin inspirate. Romascanii au pierdut cu un scor de „tenis“, 6-0, dar soarta meciului putea fi mai blîndã cu Laminorul dacã în repriza secundã principalul Costel Enache nu ar fi ales sã acorde o sansã si jucãtorilor mai tineri.
În prima parte a jocului Laminorul s-a ridicat cît de cît la nivelul unor adversari care evolueazã într-un esalon superior, dupã primele 60 de minute tabela arãtînd 2-0 pentru gazde. Scorul putea fi mai strîns dacã romascanii nu s-ar fi jucat cu ocaziile pe care le-au avut, Harbuzaru, Tapu si Popa, neinspirati în fata portii adverse. În partea secundã antrenorul Costel Enache a mers pe mîna tinerilor, introducînd sase juniori în teren, dintre care doi fotbalisti de doar 15 ani. Si diferenta de gabarit, experientã si de stiintã a jocului si-a spus cuvîntul.
„Am întîlnit un adversar bine organizat si care a avut un plus de valoare, profitînd din plin de tineretea jucãtorilor pe care i-am introdus în teren în partea secundã. Nu am vizat nici un moment rezultatul în meciul de miercuri, ci edificarea asupra potentialului fiecãrui jucãtor pentru cã am venit de putin timp la echipã. Proportiile scorului nu mã îngrijoreazã, ci faptul cã am arãtat mari deficiente la pregãtirea fizicã. Sîntem în urmã la acest capitol, lucru explicabil într-o oarecare mãsurã deoarece ultimele sãptãmîni au fost zbuciumate pentru jucãtori. Dar lucrurile încep sã se schimbe în bine odatã cu implicarea factorilor locali, iar acum fotbalistii trebuie sã înceapã sã confirme si cã meritã a se investi în aceastã echipã. Problema cu masa s-a rezolvat si cît de curînd vom merge într-un cantonament la Tîrgu Neamt care sper sã-i ajute pe jucãtori sã se apropie de forma lor cea mai bunã“, a declarat Costel Enache. Un alt motiv de îngrijorare pentru tehnicianul Laminorului este subtirimea numericã dar si valoricã a lotului pe care îl are la dispozitie. Dacã formula de start se ridicã la rigorile Ligii a III-a, antrenorul nu prea are variante pe banca de rezerve, dorindu-si o concurentã mai mare pe posturi.

Articol afisat de 1414 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective