Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ioan Munteanu, reales sef al PSD Neamt

Ioan Munteanu, reales sef al PSD Neamt

• 153 de pesedisti din 153 l-au votat presedinte peste organizatia judeteanã • „Au vrut continuitate, dar cu rezultate clar mai bune ca pînã acum“, spune seful PSD Neamt • deputatul Ioan Munteanu a declarat, referindu-se la alegerile parlamentare, cã „Vremea competitiei loiale a cam trecut“ •

Ioan Munteanu a fost reconfirmat pe functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Neamt, întrunind unanimitatea voturilor exprimate de colegii sãi prezenti la conferinta judeteanã extraordinarã. 153 de social-democrati primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni, parlamentari si sefi de organizatii comunale si-au exprimat prin vot încrederea si respectul purtat celui care le-a fost presedinte pînã mai acum o lunã si ceva cînd a demisionat. Ioan Munteanu n-a avut contracandidati, desi înainte de conferintã au fost mai multe voci critice la adresa sa. La vot însã nu s-a mai bãgat nimeni altcineva. ÃŽntîlnirea pesedistilor s-a desfãsurat sub prezidiul deputatului Iulian Iancu si a lui Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, si a început cu o prezentare a rezultatelor obtinute de PSD Neamt la alegerile de luna trecutã. Prilejul a fost folosit de deputatul Munteanu sã-si facã mea culpa, dar si sã-si tragã de urechi colegii care nu s-au implicat în campania pentru locale si au obtinut rezultate pe mãsura implicãrii lor. „Rezultatele care nu ne-au adus multumire“, si-a început Ioan Munteanu speech-ul. „Cu pãrere de rãu trebuie sã rãspund si comentariilor care au apãrut în campanie si imediat dupã alegeri. Nefondate. S-a spus cã Ioan Munteanu a fãcut non-combat si a vîndut voturile. Pentru mine, care am muncit atît de mult, este o jignire. Dacã n-as fi fost sigur de capacitatea mea de a fi util partidului si de a-mi mobiliza fortele pentru aceste alegeri, as fi lãsat pe altul, care poate ar fi obtinut alte rezultate.

„Regret fiecare primãrie pierdutã“

Multumesc celor care au avut încredere în mine si celor care m-au votat“, a mai spus deputatul Munteanu, dupã care a abordat teme mai „fragile“: a fost cea mai grea campanie post-decembristã, au fost pesedisti care doar au mimat campania electoralã, n-au fost desemnati cei mai potriviti candidati, e nevoie de redresare, de candidati capabili sã cîstige în toamnã. „Regret fiecare primãrie pierdutã“, a încheiat Ioan Munteanu, convins cã „Vremea competitiei loiale a cam trecut“. Social-democratii din salã s-au lãsat convinsi. Nici n-a fost greu, mai ales cã majoritatea n-au fost de acord cu demisia lui Munteanu din fruntea organizatiei. Gheorghe Cojocaru, Costicã Schiopu, Valeria Dascãlu - toti primari - au avut discursuri pe aceleasi coordonate: sustinere pentru presedintele Ioan Munteanu si purificarea organizatiei prin îndepãrtarea celor care fug de muncã si se prezintã doar la obtinut functii politice sau administrative. Dat fiind contextul, scorul unanim obtinut de Ioan Munteanu n-a mirat pe nimeni. Acesta a primit realegerea ca pe un angajament, mai greu de data asta, cã vin parlamentarele. „Sigur cã, dacã esti sãnãtos la minte, iei numai o parte din aprecierile care se fac la adresa ta. Au fost si multe exagerãri, dupã pãrerea mea. Este important însã cã am reusit sã ne întîlnim, cã aceastã analizã a avut loc. Sînt un om care muncesc si mã implic în organizatia asta. Asta au vrut si ei: continuitate. Cu rezultate mult mai bune ca pînã acum, asta e clar“, a declarat Ioan Munteanu, presedintele PSD Neamt.
De acum înainte, social-democratii intrã în cantonament pentru parlamentarele din toamnã. Urmeazã ca analiza de la judet sã fie ramificatã pînã la nivelul ultimului cãtun, iar unde au fost rezultate slabe se va tãia în carne vie, dupã cum au cerut primarii cîstigãtori ai partidului. Apoi, se face lista cu cei care vor sã candideze pe colegii si începe distribuirea promisiunilor electorale. PSD vrea sã ajungã la guvernare, iar organizatia din Neamt are tot interesul sã se batã pentru asta.

Articol afisat de 1765 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective