Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Orientarea romascanã, victorioasã în propriul fief

Orientãrii romascane i-a venit rîndul sã arate ce poate pe teren propriu, dupã mai multe concursuri departe de casã, la sfîrsitul sãptãmînii trecute, între 18 si 20 iulie, cu ocazia celei de-a cincea editii a Trofeului Moldovei. Ca si în alti ani, competitia a fost organizatã, în colaborare, de cluburile din Iasi si Roman si a cuprins cîte douã etape în fiecare oras. De la Clubul Atletic Roman s-au remarcat sportivi ca Andra Anghel, Marcelin Giurgicã, Ionut Patras, Adrian Bostan sau Valentin Ghiuzan. Andra Anghel a concurat la o categorie superioarã de vîrstã, F18, în compania unei adversare valoroase, Adina Popescu, de la ANEFS Bucuresti, care detine titluri de campioanã nationalã si balcanicã. Romascanca s-a impus în trei din cele patru probe, fiind la doar trei secunde distantã de a-si adjudeca si proba de sprint. „Am ales ca Andra Anghel sã participe nu la F16, ci la 18 ani, deoarece la finele lunii august va avea loc Cupa Tãrilor Latine, unde vreau sã o înscriu la aceastã categorie de vîrstã. Pînã a ajunge acolo, ea va trebui sã lupte din greu pentru locul în lotul României chiar cu sportiva de la Bucuresti“, a declarat Florin Patras.
La M21, Ionut Patras a ocupat de asemenea locul întîi dupã un duel palpitant cu un adversar de la CSU Brasov si cu colegul de la clubul Altius Roman, Ciprian Popa. În afarã de locul I al lui Ionut Patras, Adrian Bostan a terminat al treilea. La M18 si M12, Marcelin Giurgicã si Valentin Ghiuzan au trebuit sã se multumeascã cu locurile secunde. Trofeul a reunit la start aproximativ 80 de concurenti de la cluburi din Iasi, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Miercurea Ciuc si Galati. Întrecerea a început la Iasi, unde vineri si sîmbãtã s-au desfãsurat douã etape de medie distantã, si a continuat la Roman cu etapa de sprint, care s-a desfãsurat în Parcul Municipal si cu cea mai dificilã probã, de lungã distantã, traseul stabilit de Florin Patras fiind la Vulpãsesti. Clubul Atletic Roman, în pofida faptului cã a obtinut douã locuri unu, douã locuri doi si un loc trei, nu a reusit sã pãstreze Trofeul Moldovei în oras, acesta luînd drumul capitalei pentru cã, la general, CS Otopeni a acumulat cele mai multe puncte.

Articol afisat de 1816 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective