Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Fotoliul de primar, „vînat“ din cazinou

Fotoliul de primar, „vînat“ din cazinou

• Eusebiu Lupu, candidat la functia de primar din partea PC, este angajat al firmei Ritzio, cea care detine cel mai mare cazinou din Roman • Lupu nu considerã cã imaginea sa de politician si candidat la functia de primar este afectatã de locul de muncã pe care îl are •

Candidatul Partidului Conservator (PC) la functia de primar al municipiului Roman, Eusebiu Lupu, este o figurã aparte între cele ale candidatilor la obtinerea fotoliului de edil sef numai si prin faptul cã este administrator al celui mai mare cazinou deschis de curînd în localitate. Consilier local si presedinte al PC din luna martie 2008, este angajat al companiei Ritzio, care a înfiintat sala de jocuri de noroc la finele anului trecut. Acesta sustine cã alãturarea imaginii sale cu cea de angajat al unei firme de jocuri de noroc nu îl afecteazã. „Detin functia de superviser pe domeniul dezvoltare al companiei. Nu mã ocup efectiv de administrarea sãlii de jocuri, ci de relatiile dintre firmã si institutiile statului. Oamenii sînt sceptici atunci cînd vine vorba de prezenta mea în aceastã companie care detine cazinouri, însã am analizat situatia si nu-mi este afectatã imaginea de candidat la functia de primar. Din martie, anul acesta, compania detine, ca numãr de sedii, aparate si angajati, locul I. Numai la Roman existã 13 angajati, iar în timp numãrul locurilor de muncã va creste“, a spus Eusebiu Lupu. Dar va renunta la acest loc de muncã în cazul în care va cîstiga locul vizat în Primãria Roman la alegerile locale.
Cazinoul a fost inaugurat, în circuit închis, pe 1 mai. Accesul în sãlile de joc este asigurat tuturor, însã limita de vîrstã, ca în orice bar, este de minim 18 ani. ÃŽn plus, firma de pazã are dreptul de a stabili interdictii clientilor care au „cãlcat strîmb“. „Cazinoul este deschis tuturor, non-stop, de luni pînã luni. Dupã zece zile de activitate este dificil de zis dacã investitia a meritat. Firma nu-si propune obtinerea unui profit, ci scopul este cel de «entertaiment» (distractie, n.r.). Este o alternativã la petrecerea timpului liber“, a mai adãugat Eusebiu Lupu. ÃŽn prezent, cazinoul numãrã nu mai putin de 30 de aparate electronice si o ruletã, însã se asteaptã o nouã investitie în achizitionarea a încã 20 de aparate. „Oricine poate veni sã joace aici. Avem si un bar, dar acesta este de protocol. Noi nu vindem nimic. Clientii, în functie de cît investesc, primesc din partea noastrã bãuturi. Avem o salã modernã si continuãm sã ne extindem. Avem deja clienti inclusiv din alte localitãti“, a spus Eusebiu Lupu. Conform estimãrilor, investitia în acest casino se ridicã la circa un milion de euro.
Ca politician, Eusebiu Lupu a fost unul dintre putinii care au refuzat sã pãrãseascã „vasul“ conservator pentru a-l urma pe Sorin Cazan în „barca“ altui partid. Din martie si pînã în mai, Eusebiu Lupu a reusit sã-si formeze o echipã si sã înainteze o listã completã de 27 consilieri pentru alegerile locale, acesta fiind ocupantul primului loc.

Articol afisat de 1841 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective