Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Cu indulgentã mai sînt 50% sanse de salvare“

• afirmatia îi apartine lui Viorel Mãstãcãneanu, presedintele CA al FC Ceahlãul • Viorel Hizo si elevii sãi au fost huiduiti la pauzã si la finalul meciului cu Unirea Urziceni, terminat 0-0 • vîrfurile Gmamdia si Cernoch au jucat penibil • nici „vedetele“ împrumutate de la Steaua, Cristocea si Croitoru, n-au arãtat mare lucru •

Ceahlãul nu a mai fost în stare sã repete evolutia bunã din jocul cu CFR Cluj si luni searã, 24 martie, în compania celor de la Unirea Urziceni, desi a terminat tot 0-0. S-ar putea spune cã punctul este important si cã poate conta la finalul sezonului, însã din moment ce echipa lui Viorel Hizo a uitat ce este bucuria golului devine tot mai greu de crezut cã se va salva de la retrogradare. „Dacã vorbim de sanse de salvare a retrogradãrii vã spun cã mai sînt, dar cu indulgentã vorbim de 50%. Sper sã rãmînem în Liga I si mã bazez pe jocul cu CFR. Putem si ne trebuie douã rezultate pozitive legate. Vãd cã si alte echipe mai slab cotate ca noi au cîstigat puncte importante. Mã refer la Mioveni, Pandurii si Buzãu. Mergem pe mîna lui Viorel Hizo în continuare pentru cã îl vedem cã este lîngã echipã mereu, lucreazã si este intersat sã o pregãteascã cît mai bine. Nu putem decît sã avem încredere cã vom rãmîne în Liga I si, poate sã mai transferãm vreun jucãtor de atac. Acolo suferim si avem nevoie de un vîrf care sã ne ajute pentru cã Gmamdia este o deceptie, iar Cernoch a jucat cum a jucat“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele CA al FC Ceahlãul. Luni searã s-au legat foarte putine pase în jumãtatea adversã si s-au reusit arareori devieri utile, dar mai ales preluãri. Multe mingi pierdute la Gmamdia si Cernoch, ultimul fiind cel putin penibil. A pierdut toate duelurile pe care le-a avut cu adversarii sãi, a pasat neglijent, a sutat cînd ar fi trebuit sã trimitã mingea colegilor si a terminat prima reprizã la pãmînt, dupã ce a cãzut din picioare cînd a încercat o preluare pe piept. Penibil. Cristocea a lãsat impresia cã nu îl intereseazã jocul, Croitoru s-a zbãtut mult, a încercat driblinguri în fata a doi sau trei adversari, dar tot fãrã succes. Cele douã „vedete“ ale Ceahlãului, jucãtori de Liga Campionilor împrumutati de la Steaua, nu au fost în stare sã trimitã spre careul ialomitean mãcar o centrare mai bunã care sã dea emotii oaspetilor.

Douã suturi pe spatiul portii

Ceahlãul a început cu destul curaj partida, dar Unirea a sesizat repede cã adversarul nu poate sã emitã pretentii la poarta lui Arlauskis si a preluat frîiele partidei. A controlat mai bine mingea în jumãtatea gazdelor, iar în minutul 14, sutul lui Pãduretu l-a scos în evidentã pe Savu. Croitoru (‘17) a sãrit la o centrare venitã de la Cristocea si a deviat mingea care ar fi putut ajunge la Bãdescu, pentru ca Bruno Fernandes (‘26) sã suteze spre poarta Urziceniului din careu pentru parada lui Arlauskis. Mai apoi, Epaminonda Nicu a centrat, iar Bilasco, scãpat din marcaj de Pecha, a trimis cu capul sub transversalã pentru reflexul lui Savu. La pauzã, Cernoch a fost fluierat la scenã deschisã, la fel ca si Hizo, dar cel mai frumos moment al serii s-a petrecut înaintea startului reprizei a II-a. Hizo a decis sã îl introducã pe Oprea în locul penibilului Cernoch, iar Bruno Fernandes a sesizat acest lucru. Dorind sã nu se mai întîmple ca la partida cu Farul (Oprea nu a putut evolua cîteva minute pentru cã nu gãsea tricoul cu care fusese trecut pe foaia de joc si a fost nevoit sã facã de douã ori „naveta“ între vestiar si banca de rezerve), africanul a verificat tricoul lui Oprea pentru a vedea dacã acesta poartã numãrul sãu, 21, iar cînd a realizat cã totul este bine, l-a încurajat pe fostul timisorean si a revenit pe teren. Debutul pãrtii a doua a meciului a fost cu cîteva semiocazii pentru Bãdescu (‘46) si Oprea (‘46), iar centrarea lui Croitoru a fost deviatã în corner de Nicu exact cînd Cristocea se pregãtea sã trimitã în poarta goalã. Apoi, abia în ultimele 10 minute de joc s-au mai vãzut actiuni încheiate cu suturi pe spatiul portii, dar ale oaspetilor. Onofras (‘84) a trimis puternic si Savu a deviat în corner, pentru ca în prelungiri Ceahlãul sã fie salvatã de barã, la lovitura de cap a lui Dãnãlache.
Spectatorii au huiduit si au cerut demisia la finalul confruntãrii, iar Viorel Hizo nu s-a prezentat la conferinta de presã de dupã joc, ofiterul de presã al clubului, Gelu Crãcanã, afirmînd cã tehnicianul a suferit din cauza unei crize de nervi. Sau poate a vrut sã evite deliberat presa.

Articol afisat de 1466 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective