Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Vom lupta pentru titlul national si Cupa României“

Conducerea de la Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt si-a fãcut calcule pentru finalul sezonului 2007-2008 si nu concepe ca echipa sã nu cîstige un trofeu. Aceasta pentru cã VCM se aflã în lupta pentru titlul national, dar si pentru Cupa României. „M-am sãturat de locul II: finalist în Cupa României de nu stiu cîte ori, finalist la campionat. Gata, anul acesta luãm un trofeu. Vom lupta pentru titlul national si Cupa României. Vreau un trofeu în 2008“, a decretat Constantin Nitã, directorul clubului pietrean. Oficialul pietrean recunoaste cã CVM Tomis Constanta este echipa care porneste cu prima sansã la cîstigarea ambelor trofee, avînd ca principal atu un lot numeros si foarte echilibrat valoric. VCM-LPS va debuta în play-off-ul actualei editii de campionat pe 15 martie, cînd va juca primul meci în deplasare, iar pe 22 si 23 martie va evolua pe propriul teren. Cine va cîstiga atunci 2 meciuri din 3 va ajunge în semifinale. Probabila calificare în faza semifinalelor întrecerii interne va face ca echipa lui Dan Gavril si Nicu Burus sã joace apoi în sistemul „3 din 5“. Primele douã meciuri vor avea loc în deplasare, pe 29 si 30 martie, pentru ca în perioada 5-7 aprilie restul de trei meciuri sã aibã loc la Piatra Neamt. Finala campionatului se va desfãsura dupã acelasi sistem, „3 din 5“, urmînd a se încheia cel mai tîrziu pe 21 aprilie. Cum conducerea Federatiei de Volei a decis ca turneul final al Cupei României sã aibã loc între 23 si 25 aprilie, pietrenii nu sînt de acord cu asa ceva. „Dacã dã Dumnezeu si jucãm finala campionatului si ajungem la meciul decisiv, atunci pe 21 aprilie avem meci oficial, iar pe 23 ar trebui sã jucãm iar. De aici, datele problemei se schimbã: cel mai probabil meciul decisiv, dacã va fi, se va juca la Constanta, iar dacã Baia Mare cîstigã licitatia de a organiza turneul pentru Cupa României, cum ajungem noi de la Constanta la Baia Mare, pentru cã nu avem bani de avion? Sper si cred cã turneul pentru cupã va fi între 3 si 5 mai“, a adãugat Nitã.
VCM s-a chinuit din vara lui 2007 sã îl legitimeze pe Lucian Tofan, jucãtor adus de la Stiinsa Bacãu. Nici pînã astãzi situatia nu s-a schimbat favorabil nemtenilor si jucãtorului, care vrea sã rãmînã la Piatra Neamt, dar conducerea VCM a ajuns la un numitor comun cu cei de la Bacãu în ceea ce priveste transferul. „Va merge sã joace în turneul de promovare în Divizia A1 pentru Bacãu, avînd în vedere cã este jucãtorul lor. Din varã va primi acceptul conducerii Stiintei de a se transfera“, a mai sustinut directorul Constantin Nitã. Turneul de promovare în Divizia A1 va avea loc la Bacãu în luna aprilie si va aduna la start echipele ce vor termina sezonul regulat în Divizia A2 pe primele douã locuri în ambele serii.

Articol afisat de 1262 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective