Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Avem 50% sanse!“

• asa cred Vasile Ouatu si Branko Gajic înainte de disputa de mîine searã cu Stiinta Bacãu • partida Unic - Stiinta, de mîine, va fi transmisã în direct de Sport.ro • jocul va începe de la ora 19, în Sala Ceahlãul •

Meciul retur din sferturile Cupei Challenge la volei feminin dintre Unic-LPS Piatra Neamt si Stiinta Bacãu se anuntã a fi unul extrem de interesant. Aceasta chiar dacã în tur, la Bacãu, a fost 3-0 pentru Stiinta. Pietrencele nu au pierdut orice sansã de calificare pentru cã regulamentul de desfãsurare a competitiei le permite sã îndrãzneascã sã priveascã cu foarte mare încredere înspre Final Four. „Avem 50% sanse“, a spus în urmã cu o sãptãmînã antrenorul bãcãuancelor, Florin Grapã, lucru repetat ieri de Branko Gajic, tehnicianul Unicului. Cei doi tehnicieni stiu cã totul se reia de la 0-0, fapt care l-a fãcut si pe Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului, sã spunã: „100% ajungem la setul de aur. De acolo va fi altceva“. Pentru ca Unicul sã aibã parte de o sustinere cît mai mare din tribune, Vasile Ouatu a pregãtit minutios acest meci. „Asa cum s-a întîmplat în atîtea zeci de rînduri cred cã publicul pietrean va veni la meci si ne va sustine pînã la ultima minge. Nu cred cã va fi vreun spectator care sã nu încurajeze echipa si cãruia sã nu îi placã felul în care va fi aranjatã sala. Si pentru cã meciul va fi transmis în direct de Sport.ro, vreau sã arãt tãrii o organizare de exceptie. Totul se va face ca pentru un meci de nivel european, iar fetele vor simti asta“, a declarat Vasile Ouatu, care crede cã antrenorii si jucãtoarele au gãsit solutiile necesare pentru a cîstiga jocul si putînd contracara unul dintre atuurile importante ale Stiintei, serviciul în fortã. Recunoscînd parcã superioritatea unor jucãtoare din lotul antrenat de Florin Grapã, Vasile Ouatu nu s-a sfiit sã vorbeascã si despre interesul pe care îl are pentru douã - trei jucãtoare bãcãuance care din varã ar putea sã ajungã sã joace pentru Unic.
Antrenorul Branko Gajic a precizat cã îi este greu sã gãseascã motivele pentru care meciul retur a fost pierdut fãrã drept de apel: „Nu am jucat nimic la Bacãu si nu prea înteleg de ce. Cred totusi cã presiunea asupra fetelor, venitã din alte pãrti decît de la conducerea tehnicã, si-a spus cuvîntul. Toate fetele au vrut sã cîstige si asta s-ar putea sã le fi fost fatal“. Ca si Ouatu, Gajic crede cã Stiinta Bacãu este o echipã puternicã, ce are meritele sale în victoria de sãptãmîna trecutã, însã sîrbul a recunoscut un fapt corect: Stiinta are rezerve de calitate mai multe decît Unicul, ceea ce s-ar putea vedea si mîine pe teren.
Partida Unic - Stiinta, mansa secundã a sferturilor de finalã ale Cupei Challenge, se va juca mîine searã în Sala Ceahlãul, de la ora 19.

Articol afisat de 1829 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective