Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

22 de milioane, un loc de parcare în Piatra Neamt

• doi pietreni au licitat pentru acelasi loc de parcare, iar cîstigatorul si l-a adjudecat cu exact 2.146 de lei noi

Un loc de parcare a ajuns 22 de milioane de lei în Piatra Neamt, pentru ca unii oameni sînt dispusi sa plateasca oricît ca sa-si parcheze masina în fata ferestrei. Recordul absolut la pretul unui loc de parcare din municipiu a fost înregistrat joi dupa-amiaza, cînd societatea Parking a organizat licitatie pentru închirirea unui loc din spatele blocului C5, din Piata Stefan cel Mare, în spatele CEC. Trei pietreni au vrut musai locul respectiv, însa unul din ei s-a lasat convins sa accepte un altul, la cîtiva metri distanta de cel dorit. Ceilalti s-au lansat într-o batalie acerba pentru locul de parcare, desi li s-a oferit alternativa. ÃŽn cele din urma, cîstigatorul si-a adjudecat locul pentru pretul de 2.146 de lei, adica aproape 22 de milioane de lei vechi. Anul trecut, Parking SA a reusit sa obtina performanta de a închiria un loc de parcare cu aproape 20 milioane de lei, pe bulevardul Dacia, acesta fiind, de asemenea, disputat de doi cetateni încrîncenati. Potrivit legii, daca sînt mai multi solicitanti ai aceluiasi loc, Parking organizeaza licitatii si asa se face ca, în loc de pretul obisnuit de 84 de lei, unii pietreni ajung sa plateasca mii de lei pentru un loc de parcare. „Noi, ca firma, sîntem multumiti cînd avem astfel de licitatii. ÃŽnsa cred ca pentru oameni nu este deloc placut sa scoata zeci de milioane în loc sa plateasca 840 de mii de lei. Ma surprinde, totusi, ca unii oameni vor obligatoriu sa aiba masina parcata în fata geamului, desi ar plati mult mai putin daca ar avea un alt loc de parcare, la doar cîtiva metri distanta. Noi sîntem obligati sa primim cereri si sa tinem cont de ele, asa încît daca clientul al carui contract a expirat nu vine sa-l reînnoiasca, îl poate pierde în favoarea altui cetatean sau ajunge sa liciteze pentru el. Din acest motiv, pentru a evita orice neplacere, îi rugam pe clientii nostri sa îsi reînnoiasca întelegerea contractuala pentru locul de parcare“, a declarat Laurentiu Dulama, directorul societatii Parking SA.
Avînd în vedere ca sîntem în plin sezon estival si lumea este plecata în concediu, conducerea Parking a decis sa acorde 30 de zile termen de gratie celor ale caror contracte au expirat si abia dupa, daca oamenii nu vin sa încheie actul aditional la contract, sa închirieze locul de parcare altui solicitant. Societatea Parking are în administrate, în acest moment, 8.997 de locuri de parcare de resedinta, iar gradul de ocupare a acestora este de 84,69%.

Articol afisat de 2401 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective