Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ciclisti pietreni la Turul Dobrogei

• Veloclub Piatra Neamt va fi reprezentat de Ovidiu Mocanu si Bogdan Manolache, la seniori, si de Ovidiu Siclenescu, la juniori

Veloclub Piatra Neamt este singurul club de ciclism din Moldova cu reprezentanti la Turul Dobrogei, concurs care a ajuns la editia a VIII-a, dar care a revenit Ă®n calendarul competitional dupa o pauza de 29 de ani. ĂŽntrecerea ciclista Ă®ncepe astazi la Constanta si va avea etape numai pe trasee din judetul din sudul Dobrogei. Veloclub a Ă®nscris Ă®n concurs trei sportivi, din care doi la seniori, Ovidiu Mocanu si Bogdan Manolache, si unul la juniori, Ovidiu Siclenescu. „Ne dorim sa reusim clasari cĂ®t mai bune la aceasta competitie, deoarece prestatiile de aici conteaza si Ă®n stabilirea loturilor tarii noastre care vor participa la Turul Ciclist al României. Am Ă®ncredere ca putem face o figura frumoasa, desi consider ca sansele cele mai mari de a prinde un loc Ă®ntre selectionati le are Ovidiu Mocanu“, a declarat Nicolae Pienescu, presedintele Veloclub. Tot ca si criterii de selectie pentru loturile tricolore vor mai fi alte doua Ă®ntreceri, Cupa Federatiei, la TĂ®rgu Mures, de saptamĂ®na viitoare, urmata imediat de Campionatul National de Fond, la Izvorul Muresului.
Turul Dobrogei cuprinde patru etape ce Ă®nsumeaza 375 de kilometri. Organizatorii au primit cereri de Ă®nscriere de la 13 echipe din România, dar si doua din Bulgaria. ĂŽn total, vor fi 74 de sportivi la trei categorii: juniori mari, „Under 23“ si seniori. La fiecare categorie de vĂ®rsta se va Ă®ntocmi clasament separat, dar se va alcatui si o ierarhie generala. ĂŽn prima zi, distanta etapei de debut masoara 80 de kilometri, Ă®ntre Constanta si Mangalia, si retur. MĂ®ine va fi si cea mai lunga runda a turului, 130 km pe traseul: Constanta - Negru Voda - Mangalia si retur. Penultima zi va fi pe traseul Constanta - Nadovari si retur, Ă®n total 95 de kilometri, iar ultima zi va fi destinata unui circuit Ă®n orasul Constanta, lung de 70 de kilometri.
Federatia Româna de Ciclism a stabilit si traseul oficial al editiei 2007 din turului României. Etapa a opta si cea de a noua implica si judetul Neamt Ă®n organizare. Astfel, rutierii vor ajunge pe 30 iunie la Piatra Neamt, sosirea urmĂ®nd a fi Ă®n fata Teatrului Tineretului. Traseul pe care caravana „Micii Bucle“ va ajunge la Piatra Neamt este: Toplita - Borsec - Poiana Largului - Bicaz - Piatra Neamt (145 kilometri). Pe 1 iulie, ciclistii vor pleca Ă®n ultima etapa, spre Botosani.

Articol afisat de 1456 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective