Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Biletelul“ de la Scoala 4: Adevãr sau dezinformare?

„Biletelul“ de la Scoala 4: Adevãr sau dezinformare?

Lipsa transparentei, a unor rãspunsuri oficiale cãtre presã, somnul autoritãtilor pot nãsi monstri. Seria de articole privitoare la spatiul ocupat de betoane proaspete în curtea Scolii „Elena Cuza“ Piatra Neamt a avut consecinte. Autoritãtile care ar fi putut oferi rãspunsuri exerseazã încã pozitia strutului în betoane. Oameni „de bine“, preocupati, sperãm, doar de binele orasului, au început sã ne trimitã fel de fel de informatii. Unele fanteziste, altele cu iz de credibiliitate. Ieri, am primit la redactie o scrisoare care face trimitere la persoane cunoscute din judet, textul ducînd la un lant „trofic“ al intereselor. ÃŽn lipsa reactiei autoritãtilor, publicãm scrisoarea, cu speranta cã cele relatate nu sînt adevãrate.

Domnule Director,

„ÃŽn ziarul Monitorul de Neamt, din data de 3 mai 2007, aveti un articol, ecou la un alt articol publicat în urmã cu douã sãptãmîni «ALO, TOT NU S-AUDEEEEEE!!!!». Desi sînt convins cã stiti multe amãnunte despre cele prezentate de dvs. în articolele prezentate, vin cu cîteva detalii pe care le stiu foarte bine si altii si anume:
- Consilierul local la care vã referiti este dna. Boengiu Elena, membru PNL, care este în CA al Scolii Generale nr. 4 „Elena Cuza“. De asemenea, este membru AGA la SC PARKING SA Piatra Neamt, unde director este colegul de la PLD, Dulamã Laurentiu.
- ÃŽn spatiul verde din fata Scolii Generale nr. 4 „Elena Cuza“ din Piatra Neamt se construiesc douã spatii comerciale, o patiserie - cofetãrie si un fast-food, care sînt ale firmelor SC OLIMPUS TRADE SRL, cu administrator Dulamã Laurentiu, si SC HELSTAR SRL, cu administrator un anume Toma C.
- Lucrãrile de amenajare a celor douã spatii comerciale au început dupã obtinerea certificatelor de urbanism si autorizatiilor de construire eliberate de PRIMÃRIA Piatra Neamt...
a) Pentru SC OLIMPUS TRADE SRL Piatra Neamt s-a eliberat certificatul de urbanism nr. 706/19.06.2006 pentru un teren închiriat pentru 5 ani de la Scoala Generalã nr. 4 „Elena Cuza“ cu contractul nr. 14 din 5.04.2006/730 din 6.04.2006...
b) Pentru SC HELSTAR SRL Piatra Neamt s-a eliberat certificatul de urbanism nr. 707/19.06.2006 pentru un teren închiriat pentru 5 ani de la Scoala Generalã nr. 4 „Elena Cuza“ cu contractul nr. 16 din 5.04.2006/731 din 6.04.2006 .
Atentie vã rog la numerele de înregistrare si datele la cele douã societãti si la Scoala Generalã nr. 4 „Elena Cuza“.
Nu cred cã veti publica vreodatã aceste amãnunte, dar îmi rezerv dreptul de a trimite aceastã scrisoare, poate totusi «SE AUDE»“.
Acesta a fost textul si, sincer, ne mirãm de ce atîta secretomanie. Pînã la urmã, o cofetãrie si un fast-food pot fi benefice, mai ales dacã dascãlii, copiii si pãrintii vor beneficia de reduceri.

Articol afisat de 1693 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valentin BÃLÃNESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective