Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, învins de propriile gafe

• FC Vaslui - Ceahlãul Piatra Neamt 3-2 (1-1)
• au marcat Frunzã ('35, '76), Gheorghiu ('78), respectiv Diaz ('34) si Apostol ('72 - autogol)
• Gheorghe Stefan a fost „acid“ si la adresa arbitrilor, dar si a propriilor jucãtori

Ceahlãul a comis-o din nou în Liga I, pierzînd cu 2-3 jocul de la FC Vaslui, în etapa a XIII-a a campiontului intern de fotbal. Marcatorii celor cinci goluri în disputa de la Vaslui au fost Frunzã ('35. '76), Gheorghiu ('78), respectiv Diaz ('34) si Apostol ('72 - autogol). Dupã un joc spectaculos, în care s-a alergat mult si s-au marcat multe goluri, echipa mai bunã a fost cea gazdã. FC Vaslui a profitat din plin de gafele jucãtorilor lui Ion Moldovan, dar si de gafa impardonabilã a unuia dintre tusieri, care nu a semnalizat o pozitie clarã de ofsaid a lui Gheorghiu, în momentul în care a marcat golul victoriei. Presedintele de onoare al clubului pietrean, Gheorghe Stefan, a fost foarte dur în declaratii, dupã acest joc, chiar dacã s-a referit la arbitraj sau la proprii jucãtori. „Acest rezultat a fost viciat de arbitri. Dacã noi dãdeam 6 goluri, vasluienii ne marcau 7. Atît timp cît Gheorghe Constantin mai este în fruntea CCA, noi nu mai avem nici o sansã de a ne mentine în Liga I. Nu este prima datã cînd cer demisia domnului Constantin. Acest om deleagã la meciuri pe cine vrea el. Nu se poate asa ceva. ÃŽi anunt pe jucãtorii mei cã, dacã nu vor cîstiga partida cu Steaua, le voi bloca salariile timp de 60 de zile, deoarece îmi permite regulamentul de ordine interioarã“, a declarat Gheorghe Stefan. Nu trebuie iertat tusierul care a gresit grav la golul victoriei marcat de vasluieni, dar pînã acolo trebuie taxatã si lipsa de concentrare a nemtenilor imediat dupã ce au înscris. Ceahlãul a condus cu 1-0 si a fost egalat dupã mai putin de un minut, pentru ca apoi sã conducã cu 2-1 si sã primeascã un alt gol dupã numai 4 minute. Toate acestea denotã lipsuri în jocul echipei lui Ion Moldovan.
Meciul de la Vaslui a avut ritm. Ceahlãul a început mai bine, dar a avut în mijlocasii Serban si Forminte douã „piese“ mai lente. Dupã numai douã minute de joc, Curcã a prins o minge sutatã de Ljubinkovic, dupã care urmãtoarea fazã de poartã a venit abia peste o jumãtate de orã. Era minutul 32 cînd Popa a sutat din loviturã liberã, iar Curcã s-a aflat din nou la post. ÃŽn minutul 34, Ceahlãul a trecut de la agonie la extaz. Karamian a executat un corner, Forminte a trimis mingea cu capul spre poarta lui Hãisan, care a salvat în ultimul moment. Simic a recuperat în careul gazdelor, sutul sãu a fost blocat, iar apoi a venit cursa de pe stînga a lui Vãsîie, unul dintre cei mai buni galben-negri sîmbãtã. Centrarea acestuia a ajuns la Diaz, iar argentinianul a devenit primul jucãtor din tara sa care a înscris pentru Ceahlãul. Nici nu s-a reluat jocul de la centru, Nohai a pierdut un duel aerian cu un adversar, Frunzã a avut culoar si a sutat de la 18 metri pentru 1-1. O egalare rapidã care i-a lovit în plin pe galben-negri. Pînã la pauzã s-a mai consemnat doar accidentarea lui Diaz, jucãtor care ar putea lipsi în duelul cu Steaua. Meci de luptã si în repriza a II-a. Frunzã ('68) a primit în careul pietrean, a pivotat si a sutat fãrã sperante pentru Curcã, salvat de barã. A urmat gafa monumentalã a lui Apostol care a trimis în proprie poartã dupã o centrare a lui Doicaru. A venit apoi sutul lui Popa ('76), de la distantã, dar si la ceva distantã de poarta nemtenilor. Egalarea a fost din nou rapidã. Frunzã a preluat între Avãdanei si Alistar undeva în partea dreaptã a terenului, a intrat în centru si a sutat, de la aproximativ 20 de metri, la firul ierbii, la coltul scurt, pentru 2-2. Ceahlãul nu a suportat socul, Buhãescu a preluat din fata lui Vãsîie, a centrat în careu, iar Frunzã a pus cãlcîiul si a trimis spre poartã. Curcã a salvat, dar numai pînã la Gheorghiu, care a adus bucuria în tabãra vasluianã. De mentionat cã la aceastã fazã au fost douã momente în care arbitrii au gresit: preluarea lui Buhãescu a fost joc periculos, avînd în vedere cã a ridicat piciorul la nivelul capului lui Vãsîie, pietreanul ferindu-se pentru a nu fi lovit cu crampoanele, iar Gheorghiu se afla în ofsaid cînd Frunzã a atins mingea cu cãlcîiul si a trimis-o spre poartã.
Karamian putea fi eroul din finalul partidei, dar în minutul 82 a trimis pe lîngã poartã singur cu Hãisan.
Meciul urmãtor al echipei pietrene se va disputa duminicã, 5 noiembrie, de la ora 20.30, contra celor de la Steaua Bucuresti.

Articol afisat de 1641 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 30.10.2006 04:49
Puneti mana si jucati!
Puneti mana si jucati nesimtitilor...ca baga aia milioane de euro in voi si infrastructura dar va bateti joc de ei si de noi!!! BRAVO pentru Ceahlaul 2 si pentru Tedi Stet!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective