Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Escrocherii cu iz de curatenie

Cati S., Ă®n vĂ®rsta de 43 de ani, din Bucuresti, va raspunde Ă®n fata judecatorilor pentru infractiunea de Ă®nselaciune. Conform concluziilor anchetatorilor, femeia a Ă®nselat mai multi patroni din judetele Neamt, Mures si Bacau, carora le-a perceput, ilegal, taxe de deratizare. Oamenii legii au stabilit ca bucuresteanca, Ă®n calitate de administrator al unei societati comerciale din capitala, care are ca obiect de activitate dezinfectia, dezinsectia si deratizarea, s-a deplasat pe data de 19 mai 2006 la o societate din comuna Negresti si s-a recomandat ca fiind angajata a Directiei Sanitar-Veterinare Neamt. Cati S. i-a spus administratorului ca a fost trimisa pentru a face o dezinsectie, cerĂ®nd pentru acest serviciu suma de 2,4 milioane de lei. Administratorul din Negresti a „mirosit“ ca este ceva Ă®n neregula si si-a notat datele persoanei de pe o legitimatie. ĂŽn urma verificarii efectuate la Directia Sanitar Veterinara, patronul a aflat ca nu exista o angajata a institutiei care sa faca deratizare. Asa au intrat pe fir politistii Serviciului de investigare a fraudelor economice Neamt. Patronul societatii a luat legatura cu Cati S., propunĂ®ndu-i o Ă®ntĂ®lnire la Piatra Neamt pentru a-i Ă®nmĂ®na suma de bani pentru activitatea de dezinsectie. Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat flagrantul prin marcarea a trei bancnote, de cĂ®te un milion fiecare, cu inscriptia „ĂŽNSELACIUNE 19.05.2006“. Administratorul firmei din Negresti i-a Ă®nmĂ®nat bucu-restencei cele trei bancnote, iar aceasta a completat o factura fiscala si o chitanta cu suma de 2,4 milioane, reprezentĂ®nd contravaloarea serviciilor prestate.
Dupa ce i-a înmînat patronului din Negresti restul de 600.000 de lei, politistii au intervenit, retinînd-o pe femeie. Asupra acesteia au fost gasite cele trei bancnote marcate. Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Neamt le-a comunicat politistilor ca nu detine date cu privire la societatea reprezentata de Cati S., precizînd ca activitatea unitatilor care asigura dezinfectia, dezinsectia si deratizarea nu necesita aprobare sanitar-veterinara, ele functionînd pe baza declaratiei pe proprie raspundere care se depune la Oficiul Registrului Comertului de pe lînga Tribunalul Judetean si în baza unui certificator constatator. Verificarile au aratat ca bucuresteanca nu avea depusa o astfel de declaratie la Oficiul Registrului Comertului de pe lînga Tribunalul Neamt, pentru a desfasura activitati în judetul Neamt. Mai mult, politistii au stabilit ca, în perioada 2005-2006, folosind acelasi mod de operare, Cati S. a înselat 20 de societati comerciale din judetul Neamt, doua din judetul Mures si patru din Bacau. Ca urmare a acestei activitati ilicite, Cati S. a încasat suma de 44 de milioane.

Articol afisat de 1602 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective