Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Andreea Harpa, la ultimul mare rezultat pentru CS Ceahlãul

Andreea Harpa, la ultimul mare rezultat pentru CS Ceahlãul

• Andreea Harpa ºi Mihaela Dociu au fost medaliate cu aur în proba de 8+1 la mondialele de canotaj pentru juniori • Florin Puºcaºu a reuºit o clasare pe locul 6, iar Loredana Constantin a terminat pe locul 8 întrecerile de la Amsterdam •

Andreea Harpa ºi Mihaela Dociu, de la CS Ceahlãul - LPS Piatra Neamþ, sînt meritoasele cîºtigãtoare ale medaliilor de aur în proba de 8+1 a Campionatelor Mondiale de Canotaj pentru juniori, care au avut loc la Amsterdam (Olanda), în perioada 2-5 august. Cele douã pietrence au fãcut parte din barca României consideratã cu cele mai mari ºanse de a cîºtiga un astfel de trofeu la competiþia olandezã. Antrenorul Valentin Gavril, de la CS Ceahlãul-LPS Piatra Neamþ, a spus cã rezultatul îl mulþumeºte pe deplin, aºa cum l-au mulþumit ºi prestaþiile celorlalþi sportivi pietreni. ÃŽn cursa ambarcaþiunilor de 8+1, la masculin, pietreanul Florin Puºcaºu ºi colegii sãi au terminat pe locul 6, iar Loredana Constantin a terminat pe locul 8 în proba de 4 rame. „Rezultatul de la 8+1 feminin este unul extraordinar, dar ºi aºteptat în acelaºi timp. ªtiam rezultatele din timpul pregãtirilor ale acestei ambarcaþiuni ºi ne aºteptam la un succes atît de important. Pentru CS Ceahlãul - LPS Piatra Neamþ rezultatul celor douã componente ale bãrcii de 8+1 înseamnã o confirmare a valorii sportivilor ºi a muncii depuse de atîþia ani“, a declarat Valentin Gavril, antrenor al secþiei de canotaj a CS Ceahlãul - LPS Piatra Neamþ. ÃŽn finala probei feminine de 8+1, România s-a luptat pentru prima poziþie cu Germania ºi echipa Statelor Unite ale Americii, cele douã ajungînd în aceastã ordine la final. Ultima medalie de aur adusã de canotajul pietrean clubului CS Ceahlãul a fost înregistratã în 2000, cînd aceeaºi performanþã a fost reuºitã de Alina Tãbãcaru, în întrecerile de la Zagreb (Croaþia).
Valentin Gavril a spus despre Andreea Harpa ºi Florin Puºcaºu cã urmeazã sã pãrãseascã gruparea pietreanã ºi sã semneze noi contracte cu una din cele douã mari forþe ale canotajului românesc, Steaua sau Dinamo. „Pentru mine este clar cã aceºti doi copii vor pleca de la clubul nostru. Sigur se vor interesa de ei unul din cele douã mari cluburi din capitalã. Cît o priveºte pe Andreea Harpa, cred cã aceastã fatã are potenþialul necesar de a trage în barca de 8+1 a României la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. Oricum, pentru rezultatele din acest an vreau sã mulþumesc ºi unor oameni care ne-au ajutat din punct de vedere material ºi aici este vorba despre firmele Uniconstant, Izopoint ºi Grup Iris“, a spus tehnicianul care i-a descoperit pe ambii sportivi. De la celelalte fete aºteaptã încã rezultate pentru CS Ceahlãul - LPS Piatra Neamþ, ambele urmînd sã mai evolueze la juniori pentru încã un sezon. Valentin Gavril a þinut sã precizeze cã medalia cîºtigatã de fetele de la CS Ceahlãul-LPS este cea cu numãrul 31 pe plan internaþional, în întreaga sa carierã de antrenor la clubul pietrean. Tehnicianul intenþioneazã sã sã atingã mãcar cifra 40.
Deºi abia au terminat participarea la mondialele din Olanda, cei patru sportivi pietreni se vor opri la Nãvodari, pentru a lua startul în probele Campionatului Naþional pentru juniori care are loc în localitatea constãnþeanã. Competiþia va începe pe 8 august ºi se va termina 3 zile mai tîrziu.
FOTO: Douã medalii de aur pentru canotorii juniori la mondiale

Articol afisat de 2141 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective