Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor va debuta în Divizia A în septembrie

Moldocor Piatra Neamþ va debuta în noua ediþie a Diviziei A la fotbal în salã pe 2 septembrie, dupã cum a hotãrît Federaþia Românã de Fotbal. Avînd în vedere cã este nou promovatã, echipa antrenatã de Cristi Coroamã ºi Gabi Bucur ar trebui sã joace în mod normal pe propriul teren la acea datã. Gruparea pietreanã a mai aflat, la ºedinþa de la sediul FRF care a avut loc joi, 22 iunie, cã tragerea la sorþi a programului campionatului va fi pe 16 august. Cristian Vornicu, conducãtorul clubului pietrean, a spus cã i-ar plãcea ca echipa sa sã porneascã cu dreptul în noua ediþie de campionat ºi cã omologii sãi de la celelalte cluburi abia aºteaptã sã vinã la Piatra Neamþ. „Mã cunosc cu majoritatea celor care conduc grupãrile adverse din campionat, iar mulþi cunosc faptul cã la Piatra Neamþ avem o echipã incomodã. Sînt unii care abia aºteaptã jocurile ºi deplasãrile pînã aici, aºa cum mi-a spus cel de la Deva, cãruia i-a plãcut mult oraºul nostru atunci cînd a mai fost. ÃŽn afara faptului cã ne-au anunþat cînd începe campionatul ni, s-a mai spus cã în Cupa României se va da startul, cu aproximaþie, la finalul lunii septembrie, în faza judeþeanã, urmînd ca echipele din Divizia A sã intre în competiþie cam în luna octombrie“, a declarat Cristi Vornicu. Oficialul pietrean a mai precizat cã sistemul competiþional s-a schimbat. Dupã ce în sezonul precedent au jucat în play-off-ul campionatul doar primele ºase echipe clasate la finalul sezonului regulat, în acest campionat vor intra în play-off formaþiile clasate pe locurile 1-8, dupã urmãtorul algoritm: locul 1 - locul 8, locul 2 - locul 7, locul 3 - locul 6, locul 4 - locul 5. ÃŽn play-off va fi sistem eliminatoriu, iar numãrul de jocuri între douã combatante va fi de trei: douã pe terenul echipei mai bine clasate, iar unul pe terenul celeilalte grupãri. ÃŽn ceea ce priveºte programul celorlalte ºase echipe, acesta va arãta astfel: formaþiile clasate, la finalul sezonului regulat, pe locurile 9 ºi 10 vor rãmîne în Divizia A ºi vor lua vacanþã, echipele de pe locurile 11 ºi 12 vor juca baraj, iar formaþiile de pe locurile 13 ºi 14 vor retrograda direct în Divizia B.
Cristi Vornicu a anunþat cã la ºedinþa prezidatã de Ionuþ Lupescu, Adalbert Kassai ºi George Mara, reprezentantul futsalului în Comitetul Executiv al FRF, s-a vorbit ºi despre interesul celor de la Telesport ºi TV Sport pentru transmiterea în direct a meciurilor din Divizia A la futsal. Cum însã proiectele celor douã televiziuni nu erau clare, conducerea FRF aºteaptã oferte în urmãtoarele zece zile. „Oricum nu se pune problema de a primi noi, cluburile, ceva bani din partea televiziunilor în primul an. Dacã futsalul va avea prizã la public, atunci situaþia din campionatul 2007-2008 va fi alta“, a mai spus Cristi Vornicu. De asemenea, s-a mai spus cã ºi în Divizia A se vor urma directivele UEFA în ceea ce priveºte oficialii delegaþi la jocuri. Dacã pînã acum era vorba despre 2 arbitri ºi 2 observatori, de acum la fiecare meci vor fi delegaþi un singur obsevator ºi trei arbitri, din care unul rezervã. Cristi Coroamã a mai spus cã încã se cautã un sponsor puternic pentru Moldocor în sezonul urmãtor, avînd în vedere cã Mihai Bãtrînu, directorul firmei Moldocor, a anunþat cã îºi retrage sprijinul financiar.

Articol afisat de 1461 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective