Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prea mulþi directori la Drupo!

• aceasta este concluzia conducerii Consiliului Judeþean Neamþ • reprezentanþii administraþiei judeþene au dat de înþeles cã urmeazã o restructurare •

Dupã analiza sumarã a activitãþii Drupo, conducerea Consiliului Judeþean Neamþ a ajuns la o primã concluzie: la aceastã societate sînt prea mulþi directori: cinci la numãr. Aceºtia sînt: Constantin Teºinschi - director general, Gheorghe Turticã - director tehnic, Alexandru Þibulcã - director programe -dezvoltare, Maria Necula - director economic, ºi Neculai Ghiurcã - consilier al directorului. Reprezentanþii administraþiei judeþene au dat de înþeles cã urmeazã o restructurare în rîndul acestora. Dumitru Badea, vicepreºedinte al Consiliului Judeþean Neamþ, a declarat cã, deocamdatã, nu s-a luat nici o hotãrîre în privinþa viitorului societãþii, dar cã, sãptãmîna aceasta, ca avea loc o ºedinþã a Adunãrii Generale a Acþionarilor, în cadrul cãreia se vor stabili ce mãsuri trebuie luate pentru îmbunãtãþirea situaþiei. „Deocamdatã, nu se întîmplã nimic la Drupo, dar va avea loc o ºedinþã AGA, pentru a se gãsi cele mai bune soluþii, în vederea revigorãrii societãþii. Nu sîntem mulþumiþi de rezultatele obþinute ºi nici nu existã un plan de perspectivã, astfel încît, în viitor, Drupo sã devinã o societate rentabilã. Este prea mult personal, în special la nivelul conducerii. Pãrerea Consiliului Judeþean este cã trebuie începutã o restructurare a conducerii, aºa cum s-a întîmplat ºi la Troleibuzul. Trebuie pus la punct un plan, pentru ca Drupo sã devinã eficientã ºi sã cîºtige cît mai multe lucrãri din care sã scoatã bani. Utilajele existente sînt învechite, deci slabe sub aspectul productivitãþii. La aceastã societate sînt meseriaºi foarte buni, de aceea am pus în vedere conducerii cã nu trebuie sã renunþe la ei. Or fi ºi ºefii de la Drupo de calitate, dar, totuºi, sînt prea mulþi“, a declarat vicepreºedintele Dumitru Badea.
„Numãrul doi“ al Consiliului Judeþean a mai precizat cã privatizarea acestei societãþi este o idee proastã, întrucît, în momentul de faþã, dacã apare o problemã pe un drum administrat de CJ, angajaþii de la Drupo ajung în timp scurt pentru remedierea ei. Potrivit aceleiaºi surse, dacã societatea ar deveni privatã, lucrurile nu ar mai sta la fel.
În urma verificãrilor, din aceastã sãptãmînã, conducerea CJ a aflat cã 33% din angajaþii Drupo fac parte din categoria TESA, fiind considerat un procent foarte ridicat. Dumitru Badea a mai precizat cã oamenilor din fruntea unitãþii li s-a recomandat sã reducã din cheltuielile indirecte, adicã pentru echipamente, transport ºi piese de schimb.

Articol afisat de 1680 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective