Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Biciclist accidentat mortal, la Agapia

Biciclist accidentat mortal, la Agapia

• identitatea victimei nu a fost, încã, stabilitã • un alt bãtrîn a fost lovit în timp ce traversa pe trecerea de pietoni • ºoferul l-a dus la spital, apoi acasã, dar nu a anunþat poliþia •

Sfîrºitul sãptãmînii trecute a fost unul încãrcat de accidente rutiere, comise pe fondul neatenþiei ºi vitezei excesive. Din pãcate, aceste evenimente s-au soldat cu uciderea unui bãrbat, rãnirea mai multor persoane, dar ºi cu importante pagube materiale. Cel mai grav eveniment s-a petrecut vineri seara, la ieºire din localitatea Agapia. În seara respectivã, în jurul orei 21.00, Gheorghiþã C., de 24 de ani, din localitate, conducea un autovehicul marca Ford Tranzit ºi, la ieºirea din comunã, a surprins ºi accidentat un biciclist care circula pe partea dreaptã a ºoselei, în acelaºi sens de mers cu maºina. În urma impactului extrem de puternic, victima a decedat pe loc. Bãrbatul, care a murit, nu a fost, încã, identificat, dar poliþiºtii fac cercetãri în acest sens.
Un alt accident s-a produs sîmbãtã dimineaþã, pe bulevardul Decebal din Piatra Neamþ. Marius A., de 31 de ani, din Sãvineºti, conducea un autoturism Cielo ºi, ajuns la o trecere de pietoni, nu a acordat prioritate lui Ioan A., de 74 de ani, care traversa regulamentar. În urma impactului, bãtrînul a suferit rãni uºoare, iar ºoferul vinovat a luat victima ºi a dus-o la spital. Dupã ce i s-au acordat îngrijiri medicale, ºoferul l-a dus acasã, dar a omis sã anunþe poliþia. Oamenii legii au fost înºtiinþaþi de cadrele medicale ºi, astfel, a fost aflatã identitatea ºoferului care, acum, s-a ales cu dosar penal.
Ca ºi în alte week-end-uri, poliþiºtii au descoperit numeroºi conducãtori auto ce se aflau la volan sub influenþa alcoolului, ori care nu aveau permis de conducere. Într-o astfel de situaþie s-a aflat ºi un minor de 16 ani, din Roman. Acesta a fost prins, sîmbãtã seara, de o patrulã de poliþie, în timp ce conducea un motoscuter marca Peugeot WRC, neînmatriculat ºi fãrã a poseda permis de conducere. Adolescentului i s-a întocmit dosar penal.
Cercetat este ºi un ieºean care a fost prins de poliþiºti aghezmuit la volan. Mihai P., de 29 de ani, din Iaºi, a fost depistat, sîmbãtã seara, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda Fabia, pe raza comunei Sãbãoani. Testat, s-a descoperit cã avea în aerul expirat o alcoolemie de 0,59 la mie. Ieºeanul a rãmas fãrã permis de conducere ºi este cercetat penal pentru cã s-a urcat la volan, deºi avea o alcoolemie peste limita legalã.

Articol afisat de 1803 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. VASILACHE, E. COJOCARIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective