Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Preºedintele Vlad Marcoci, prima zi de muncã la CJ

• „aº vrea sã elimin bîrfa ºi discuþiile inutile din rîndul celor care lucreazã aici“, a declarat noul preºedinte al CJ Neamþ • repararea drumurilor ºi accesarea a 1.000 miliarde de lei pentru confinanþarea unor proiecte, obiective prioritare • „eu nu sînt de acord cu privatizarea Drupo“, a mai afirmat acesta •

Dupã ce a preluat scaunul de preºedinte al Consiliului Judeþean Neamþ, Vlad Marcoci a avut prima întîlnire cu colegii de serviciu ºi cu persoanele cu greutate din judeþ. Dupã prima ºedinþã cu angajaþii acestui for, noul preºedinte a afirmat cã „existã o teamã nejustificatã“ din partea unor colegi. „I-am asigurat cã schimbarea preºedintelui nu va afecta deloc activitatea acestei instituþii. Nu trebuie sã existe temeri, deoarece nu vine o gardã ºi pleacã alta. Majoritatea celor din Consiliul Judeþean Neamþ activeazã în condiþii bune. Aº vrea sã elimin bîrfa ºi discuþiile inutile din rîndul celor care lucreazã aici. Sînt de pãrere cã o schimbare aduce întodeauna idei noi care trebuie ºi pot fi puse în practicã“, a declarat Vlad Marcoci, preºedintele Consiliului Judeþean Neamþ.
Referindu-se la prioritãþile pe care ar trebui sã le aibã în vedere executivul nemþean, pentru perioada imediat urmãtoare, noul preºedinte a menþionat cã drumurile din judeþ sînt primele pe lista prioritãþilor. „Iarna care tocmai a trecut ne-a lãsat o moºtenire grea, în privinþa drumurilor judeþene. Pentru a rezolva toate aceste probleme, este nevoie de bani, iar în acest sens am purtat, deja, discuþii cu domnul Ghoerghe ªtefan, primarul de Piatra Neamþ ºi cu domnul Constantin Apostol de la Agenþia de Dezvoltare Nord-Est, pentru a vedea cum putem face rost de bani. ÃŽn acelaºi timp, vor fi rediscutate condiþiile de acordare a creditului de 1.000 de miliarde contractat de consiliu, bani necesari confinanþãrii programelor pe care dorim sã le obþinem. Ne trebuie bani. Oricît de bun manager ar fi cineva, fãrã bani nu poate face nimic“, a adãugat Vlad Marcoci.
Un alt subiect adus în discuþie a fost situaþia Companiei Judeþene Apa Serv ºi procesul care se desfãºoarã acum între aceasta ºi Primãria Piatra Neamþ. ÃŽn acest sens, preºedintele CJ Neamþ doreºte o rezolvare cît mai rapidã a situaþiei, printr-o înþelegere între administraþia localã pietreanã ºi CJ. „ÃŽmi doresc ca aceastã societate sã devina una cu adevãrat judeþeanã, la care sã se asocieze ºi celelalte din Bicaz, Tîrgu Neamþ ºi Roman, dacã este cazul. ÃŽn ceea ce îi priveºte angajaþii acestei societãþi, cei care muncesc acolo de mai multã vreme ºi sînt implicaþi vor rãmîne, iar cei care se plictisesc vor pleca singuri“, a mai menþionat Vlad Marcoci.
Pe de altã parte, ºeful executivului judeþean s-a declarat nemulþumit de evaluarea fãcutã, pînã în acest moment, la societatea Drupo, în vederea declanºãrii procesului de privatizare, pe care nu îl considerã oportun. „Eu nu sînt de acord cu privatizarea Drupo“, a subliniat preºedintele Marcoci.

Articol afisat de 2278 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective