Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Trîntã dreaptã“ între preºedintele CJ ºi consilierii Alianþei

„Trîntã dreaptã“ între preºedintele CJ ºi consilierii Alianþei

Disputa declanºatã, la sfîrºitul sãptãmînii trecute, de doi consilieri judeþeni ai Alianþei, Dan Morar ºi Daniil Harasemiuc, avîndu-l ca oponent pe preºedintele Consiliului Judeþean Neamþ, Dan Vasile Constantin, tinde sã ia dimensiuni impresionante. Ieri, preºedintele CJ Neamþ a reacþionat dur la acuzaþiile care i-au fost aduse de cei doi membri ai Alianþei. De menþionat este faptul cã alãturi de preºedintele Dan Vasile Constantin (foto) au fost prezenþi ºi solidari cu acesta ºi cei doi vicepreºedinþi ai Consiliului Judeþean Neamþ, Dumitru Badea ºi Valericã Frãþilã.
Primul cãruia i-a rãspuns ºeful executivului nemþean a fost Daniil Harasemiuc. „Afirmaþia domnului Harasemiuc, conform cãreia la CJ Neamþ s-ar petrece fapte de naturã penalã, cã se dã ºpagã ºi cã sînt licitaþii trucate, este total neadevãratã. ÃŽi solicit domnului consilier sã facã publice dovezile care ar demonstra aºa ceva ºi voi fi primul care se va pune la dispoziþia organelor de cercetare pentru lãmurirea problemei. ÃŽn acelaºi fel rog sã se procedeze ºi în cazul în care este vorba de alþi angajaþi, ºefi de direcþii sau servicii din cadrul instituþiei pe care o conduc. Cu toate acestea, nu pot accepta ca un consilier ca domnul Harasemiuc, fost secretar general al judeþului, sã facã astfel de afirmaþii“, a declarat Dan Vasile Constantin. Urmãtorul pe listã a fost Dan Morar, pentru care preºedintele CJ a gãsit un nou calificativ - „pueril“. „Domnul Morar este nemulþumit cã din unele comisii nu fac parte ºi consilieri de la alte partide. ÃŽi reamintesc cã în administraþie nu pot fi introduse elemente de ordin politic. Solicitarea domniei sale a fost ca în comisiile de licitaþie sã existe o paritate între reprezentanþii puterii ºi ai opoziþiei. Ce poate înþelege un funcþionar public între putere ºi opoziþie? Unde este limita? Domnul Morar a fost ales pe listele unui partid care se afla la putere, iar prin treceri pe la alte formaþiuni a ajuns la PD. Ce ar fi fost dacã rãmînea la PPCD, care nu era nici mãcar partid parlamentar? Atunci era la putere sau în opoziþie? Necunoaºterea legii nu ne poate obliga sã o încãlcãm“, a adãugat ºeful executivului nemþean.
ÃŽn continuare, Dan Vasile Constantin a þinut sã rãspundã tuturor acuzelor care i-au venit din partea celor doi consilieri, iar coiechipierii sãi, Dumitru Badea ºi Valericã Frãþilã, au fãcut un apel pentru încetarea acestor dispute politice. „Ar trebui ca acele persoane care concerteazã toate aceste ieºiri ºi care au acces la mess-media sã înceteze cu acuzaþiile“, a declarat Dumitru Badea.

Articol afisat de 1359 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective