Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
hiddenhost
Data �nscrierii: 07/Feb/2006 Mesaje: 4 Loca�ie: my Matrix
|
Trimis: S�mb�t�, 26 Aug 2006 19:30 Titlul subiectului: Virtuozii mistriei - hiddenhost vs. iuli |
|
|
|
iuli a scris: | mai...asta de te ascunzi..sau cel putzin asa sungereaza nik-ul tau...chiar crezi ca trebuie sa fie cineva matol ca sa..posteze pe subiectul asta..??/Ori poate ai tu vreo manusha pe usa de la baie..care te articuleaza cand se mai posteaza ceva pe aici si de aia ai luat atitudine!).. |
Deci ipoteza cu machitorii nu dispare...
Gasesc gargara ta un pic provocatoare.....chiar nu reusesc sa deslusesc psihoza agitatiei tale cat si noima ultimei fraze...da' probabil ce ti-ai zis tu...ia sa postez si eu...sa fac valuri...ca si-asa n-a auzit nimeni de iuli.
PS. Asta a fost un raspuns decent,pe scara mea de toleranta |
|
Sus |
|
|
iuli
Data �nscrierii: 25/Aug/2006 Mesaje: 4 Loca�ie: Vancouver
|
Trimis: S�mb�t�, 26 Aug 2006 21:59 Titlul subiectului: |
|
|
|
...referitor la gradul de decentza recunosc ca am mers putzin pe sarma vis a vis de modul de exprimare! Ei ,sper ca nu m-am dezechilibrat si am reusit sa nu ies din tipare!cat despre faptul ca scopul de a scrie aici e acela ca as vrea sa fac valuri...nu stiu zau..! Valuri am facut destule prin Piatra Neamt cu sau fara voia mea...mai mult fara,poti fi sigur...! Asta oricum nu are importanta si nu-mi amintesc sa-mi fi facut un scop in a creea asemenea situatii. In perceptia mea a scrie aici e o ocazie de a-ti exprima o parere mai mult sau mai putin acceptata de ceilaltzi..Insa asta cred ca e si scopul acestui forum...E drept ca uneori nu reushesti sa utilizezi un limbaj pe intelesul tuturor...si esti in dilema...Stai si te intrebi...Oare pe sticlele de vin romanesc a inceput sa scrie MACHEALA LA LITRU PENTRU LITERATI..????N-ar fi rau..Ar fi pe intelesul multora..si s-ar vinde si mai bine licoarea..! |
|
Sus |
|
|
hiddenhost
Data �nscrierii: 07/Feb/2006 Mesaje: 4 Loca�ie: my Matrix
|
Trimis: S�mb�t�, 26 Aug 2006 22:42 Titlul subiectului: no subject |
|
|
|
n-are sens sa uzez clapa de pomana......stan si bran...iuly....pacala....mironescu.....tom&jerry...insiruire logica
PS. po' sa'ti zic "baiatu cu valurile"? |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: S�mb�t�, 26 Aug 2006 23:54 Titlul subiectului: INFO |
|
|
|
Vedeti c� o luati "pe ar�tur�" cum spune rom�nul moldovean... adic� sunteti off-topic... sau cum mai vreti s�-i spuneti...
Ultimele mesaje v-au fost mutate �n topicul "�ntre prieteni" care poate ar trebui redenumit si el �n "�ntre prieten si dusmani"
V� salut _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
iuli
Data �nscrierii: 25/Aug/2006 Mesaje: 4 Loca�ie: Vancouver
|
Trimis: Duminic�, 27 Aug 2006 7:06 Titlul subiectului: :-) |
|
|
|
..putzin divertisment...nu se ajunge la dusmanii din atat..!).
aparent, da, se pare ca ne-am fi indepartat de la subiect ! Insa daca ne-ai mai fi lasat sansa la doua trei replici cu siguranta ca primeam o invitatzie la cina de la hiddenhost "admine'..), intr-un loc "unde se mananca bine in Piatra Neamt"!!N-ai sesizat ca deja incearca marea cu degetul nestiind cum sa ma "abordeze".?...Oricum fii pe pozitie si daca se intampla...nenorocirea...muta-ne din nou in topic..Cat despre invitatzie...ma descurc eu s-o parez!)! Am sa presupun ca e..."machit"! |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|