Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
getasart
Data �nscrierii: 20/Noi/2005 Mesaje: 5 Loca�ie: Roman-Neamt
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 10:20 Titlul subiectului: pagina goblenistilor seriosi |
|
|
|
Buna ziua;as vrea sa cunosc persoane "bolnave "pentru frumos; arta goblenului, este grea, frumoasa si merita luata in serios; vizitati: http://www.getasart.lx.ro si criticati aici, sau, daca sunt dure criticile si nu vreti sa le citeasca multi, adresati-va la: [email protected]; as prefera totudi, pe acest forum; sper sa fim persoane serioase si sa abordam cu raspundere acest subiect
Geta _________________ Dumnezeu da, Dumnezeu ia,numele Domnului fie binecuvintat din veac in veac.Amin |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 15:04 Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ati venit !!! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
getasart
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 18:27 Titlul subiectului: pagina goblenistilor seriosi |
|
|
|
Multumesc Roxi;de ce nu mai nici un semn de viata?
Geta _________________ Dumnezeu da, Dumnezeu ia,numele Domnului fie binecuvintat din veac in veac.Amin |
|
Sus |
|
|
somebody Vizitator
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 21:18 Titlul subiectului: |
|
|
|
draga Geta,ti-am vizitat site-ul si am fost impresionata.Si eu sunt din Roman ,dar acum sunt pe meleaguri straine.Oameni ca tine ne fac sa fim mandri.Felicitari |
|
Sus |
|
|
getasart
|
Trimis: Miercuri, 15 Feb 2006 8:43 Titlul subiectului: pagina goblenistilor seriosi |
|
|
|
Vizitatorule,iti multumesc pentru aprecieri;pacat ca nu suntem ajutati sa iesim in exterior cu lucrarile noastre;daca ai timp si disponibilitate,scrie-mi la:[email protected]
Sanatate si multe impliniri
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 15 Feb 2006 9:06 Titlul subiectului: |
|
|
|
buna Geta ,din cauza lipsei de timp stiu ca e banal scuza-ma _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
getasart
|
Trimis: S�mb�t�, 18 Feb 2006 12:28 Titlul subiectului: pagina goblenistilor seriosi |
|
|
|
nici o problema Roxi;cind ai timp,mai da un semn de viata; _________________ Dumnezeu da, Dumnezeu ia,numele Domnului fie binecuvintat din veac in veac.Amin |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|