Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Luni, 13 Feb 2006 6:02 Titlul subiectului: Cred ca voi pleca |
|
|
|
S-a sters ceva fara motiv.
Nu-mi plac copiii imbufnati si smecheri. La viata mea am bagat in buzunarul de la vesta citzi smecheri am vrut . Pa ! |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Luni, 13 Feb 2006 12:53 Titlul subiectului: |
|
|
|
Mesajul sters nu avea nici o legatura cu subiectul topicului.
Putea fi postat in Intre Priteni > poze haioase , ... de exemplu, dar nu in acel topic.
Imi pare sincer rau daca acest lucru va suparat dar va rog sa tineti cont si de regulile acestui site(de fapt a oricarui forum in general) si sa postati mesajele in topicurile corespunzatoare... nu cred ca trebuie sa stau eu zilnic si sa mut mesajele utilizatorilor printre topicuri doar pentru ca ei nu au fost destul de atenti la titlu si au postat aiurea. _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Mar�i, 14 Feb 2006 8:52, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Luni, 13 Feb 2006 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
|
cosideri ca acest gest e binegandit?Care o fi copilul imbufnat? _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 8:56 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c a scris: | cosideri ca acest gest e binegandit?Care o fi copilul imbufnat? |
Gestul meu? Nu neaparat "binegandit" ci extrem
Copil? nu chiar, poate tanar...
Imbufnat? nicidecum _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Mar�i, 14 Feb 2006 9:45 Titlul subiectului: |
|
|
|
ce sa-i faci admine ,asta e totusi nu a decis a zis _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Miercuri, 15 Feb 2006 0:01 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | r&c a scris: | ce sa-i faci admine ,asta e totusi nu a decis a zis |
|
si kre-i pb-ema? smecherii care nu respecta regulile merita EJECT! |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Miercuri, 15 Feb 2006 18:02 Titlul subiectului: |
|
|
|
Anonim a scris: | si kre-i pb-ema? smecherii care nu respecta regulile merita EJECT! |
Asta ar fi ultima solutie si doar pentru grave si repetate abateri de la regulament si normele morale.
Dl. "Traktorist" e in continuare bine venit sa posteze pe forum, chiar erau interesante si amuzante mesajele lui. Mie personal mi-ar parea rau sa plece. _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
neamtu tiganu Vizitator
|
Trimis: Joi, 16 Feb 2006 23:59 Titlul subiectului: traktoristu |
|
|
|
Dom Morderator, ce sa-i faci asa ie cind iesti tinar, habar n-ai cum s-o iei. Nemtii zic "Fingerspitzengef�hl" adica talentu sa-ti adaptezi "intrasigenta" la situatia respectiva. Nu-i bai ca mai ai timp sa-nveti. Ie drept ca ai pierdut prin Tractorist unu care inviora forumu si mai atragea si p-altii (de ex. pe mine) si ar mai fi venit si altii, ca suntem gasca mare care ne cautam o cabana de spus povesti.
Pa bune suntem mai toti baieti simpatici si foc de dastapti chiar daca nu parem la prima vedere. Unde mai pui sa traim in lumea mare de multi ani, am luat o multime de picioare in [cenzurat] si suntem pa undeva f. sensibili.
de data asta mingea-i la tine, sunt curios ce faci cu ia ca pin-acum tot autogoluri..
P.S Concernele vestice se distreaza des cu candidatii dindu-le teme din astea de conflict. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|