Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Duminic�, 29 Ian 2006 5:39 Titlul subiectului: mai in gluma , mai in serios.... |
|
|
|
Mama era in vizita la o ruda si tata a zis ca ne face " balanij ". Balanijul este o mincare tipic riganeasca si tata a vazut la caldarari.
A pus intr-o tigaie spoita cam 5 linguri de untura. Cind untura soa incalzit pinetii felii de mamaliga rece si cu dosul lingurii acoperitzi fundul tigaii. L a foc moderat prajesti mamalifa ga asta pina prinde coaja pe dedesupt. Presori un pic de brinza iute si gata balaniju. Am mai cerut brinza si tata nu ne-a dat. A zis ca brinza multa se pune numai de sfinta maria mica. Atunci potzi minca si brinza goala..... |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
Trimis: Duminic�, 29 Ian 2006 5:43 Titlul subiectului: Cum se face supa de pui ... fara pui ..... |
|
|
|
PUI intr-o oala apa pin a la jumatate. Apoi PUI di morcovi, apoi PUI 2 cartofi cit pumnul, PUI Patrunjel, PUI marar, PUI un ardei Ardei , PUI pasta de tomate, PUI nu PUI , PUI la foc si fierbi, PUI prajeala si gata supa de PUI fara PUI ! |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
Trimis: Duminic�, 29 Ian 2006 5:52 Titlul subiectului: L a marele zid chinezesc |
|
|
|
Asa se chema un restaurant chinezesc. Era o nunta, mi-am tras pantalonii, samasa si papionul, haina care nu se mai incheia dar era prea tirziu sa cumpar alta si fuga la nunta.
Mireasa, mire, muzica de a lor la mandoline cu doua strune, mese ornate ca in povesti. Vedeta meniului era o rata preparata dupa o metoda cantoneza.... Aduce ratzoiul pe masa si hainele de oameni incep. sa traga. Se rupe si nu-mi credeau ochii ce vad. Matele erau in ratza de pe masa, si era coapta .
Mi-au explicat a doua zi ca rata e tinuta doua saptamini numai cu doua feluri de iarba de la ei care e aromata si in felul acesta matelke sint..... bune de mincat.
Am iesit afara si m-am rastit la pantofi pina la miezul noptii. De atunci nu mai intru in restaurant la cei cu ochi mici nici batut. The Great Wall ! |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Duminic�, 29 Ian 2006 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Am iesit afara si m-am rastit la pantofi pina la miezul noptii. De atunci nu mai intru in restaurant la cei cu ochi mici nici batut. The Great Wall ! |
numai de atat?
eu am fost cu 2 zile in urma pe la ei (pe la restaurant)dar ce bine am mai mancat.................... _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Luni, 30 Ian 2006 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
|
da, mancarea chinezeasca nu e chiar atat de rea, cum se spune! eu cand mergeam in venetia, tot timpul treceam pe la restaurantul chinezesc pt a manca si luam la pachet ceva! si de 8 euro puteai manca pe saturate, mai putin bauturile racoritoare. _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Mar�i, 31 Ian 2006 8:47 Titlul subiectului: |
|
|
|
asa este lili- acum depinde si ce mananci _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
Trimis: Mar�i, 31 Ian 2006 23:30 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c a scris: | asa este lili- acum depinde si ce mananci |
Toate mincarurile chinezesti miroase a peste. Doar doua lucruri stiu ca miroase a peste; unu ' e pestele ! |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Joi, 09 Feb 2006 8:47 Titlul subiectului: |
|
|
|
Mi-i rau _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|