Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: S�mb�t�, 24 Sep 2005 23:04 Titlul subiectului: Ministrul mediului |
|
|
|
Stiti cine e ministrul(sau mai bine zis ministra) mediului si de unde se trage ? Din Tarpesti...judetul Neamt . Ar fi interesant de aflat ce a facut pentru satul natal in cele cateva luni de sefie(daca a facut ceva)...daca nu cumva si-a ,,pierdut " radacinile...Nu ar fi primul caz . |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Duminic�, 25 Sep 2005 9:48 Titlul subiectului: Re: Ministrul mediului |
|
|
|
" Ar fi interesant de aflat ce a facut pentru satul natal in cele cateva luni de sefie(daca a facut ceva)...daca nu cumva si-a ,,pierdut " radacinile...Nu ar fi primul caz"
Daca toti ministrii ar trebui musai sa faca ceva pentru satele bunicilor lor...BUGETUL AR FI DEVALIZAT!!! Ai auzit cumva ca se dau bani ministrilor pentru a face danii??? Poate sa ajute daca si Tarpesti-ul are INITIATIVA...va mai amintiti ce e aia? |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Duminic�, 25 Sep 2005 17:36 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Poate sa ajute daca si Tarpesti-ul are INITIATIVA...va mai amintiti ce e aia? |
=INI�IAT�V�, ini�iative, s.f. Faptul de a propune, de a organiza sau de a �ncepe o ac�iune, antren�nd dup� sine �i pe al�ii; �nsu�irea celui care �ndr�zne�te sau este dispus s� �ntreprind� cel dint�i ceva, din �ndemn propriu. ◊ Expr. Din proprie ini�iativ� = f�r� a fi �ndemnat sau silit de altul. [Pr.: -�i-a-] – Din fr. initiative.
Cred ca la noi incepe sa fie pe cale de disparitie .De ce atunci cand cineva incepe sa faca ceva i se pun "bete-n roate"? _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 7:03 Titlul subiectului: |
|
|
|
De ce atunci cand cineva incepe sa faca ceva i se pun "bete-n roate"? [/quote]
Simplu...cei cu initiativa sunt "carne de tun"...primii care vor fi barfiti....primii care sunt trasi la raspundere! Din acest motiv majoritatea accepta "POLITICA STRUTULUI" |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 9:35 Titlul subiectului: |
|
|
|
Exact si din cauza asta ,in tara noastra nu se pot lua initiative serioase.In primul rand mentalitatea oamenilor lasa de dorit de cele mai multe ori. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 12:01 Titlul subiectului: e normal |
|
|
|
Eu cred ca romanii s-au obisnuit cu vremurile ceausiste cand nu le era permisa initiativa si se multumeau cu ce li se oferea. Multi inca nu au curajul sa-si asume raspunderea pentru o astfel de "initiativa". Aceasta comoditate s-a mentinut pana in prezent...
_________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Luni, 26 Sep 2005 14:35, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 13:20 Titlul subiectului: |
|
|
|
Sa speram totusi ca aceasta atitudine va dispare in timp,ca de nu ......... :(Eu sunt optimista desi stiu ca va trece muuuuuuuuuuulta apa pe sub poduri. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 14:37 Titlul subiectului: mai bine nu |
|
|
|
Sa speram ca nu mai cade vre-un pod de la cata apa o sa treaca pe sub ele _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Luni, 26 Sep 2005 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
|
Speranta moare ultima! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Mar�i, 27 Sep 2005 8:46 Titlul subiectului: Sugestie |
|
|
|
Cred ca sugestia de a vorbi despre ceea ce fac ministrii pt.localitatile natale a fost propusa mai mult ca o tema de articol...Despre ceilalti care au ujuns prin Parlament s-a tot scris...Mai ales ca am inteles ca ,,ministra" e de pe aici,ar fi interesant de aflat de unde a plecat,ce isi mai amintesc satenii de ea...fosti colegi de scoala.Ce numai de Basescu sa se scrie ce a facut(era un articol in ,,Gardianul",azi,parca)? |
|
Sus |
|
|
romy
Data �nscrierii: 16/Ian/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Vineri, 18 Ian 2008 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
|
Toti politicienii, toti ministrii...toti oamenii care lucreaza in guvern sunt corupti...CLAR _________________ Jocuri Barbie Director Web |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|