Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
Vizitator
|
Trimis: Vineri, 06 Ian 2006 16:47 Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
|
Imi place acest forum foarte mult, desi inca nu m-am inregistrat oficial, insa am observat ca mai sint inca 2 forumuri extrem de asemanatoare ca structura: forum.cs.tuiasi.ro si forum.neamt.ro
Ma gindeam daca nu ar fi posibil sa fuzioneze macar asta de la Monitorul cu cel de Neamt. Participantii sint cam aceiasi, nu stiu tehnic daca se poate, ce servere si administratori au fiecare. Dar mie imi este destul de incomod sa le urmaresc pe amindoua, dar nici nu-mi vine sa renunt la nici unul dintre ele. Multumesc. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: S�mb�t�, 07 Ian 2006 1:44 Titlul subiectului: |
|
|
|
de ce nu?
dpdv tehnic orice e posibil, insa problemele sunt in alta parte....
propune chestia asta si pe celelalte forumuri mentionate si... sa vedem... poate iese ceva.
ar fi interesant, eu personal abia am timp sa urmaresc forumul acesta(de cateva ori pe zi, ca doar na... sunt admin), celelalte le vad o data pe luna poate si doar cu scopul sa "vad ce a mai facut concurenta" ca sa zic asa... nu ca ar fi neaparat concurenta...
cum am spus respunsul meu e ca se poate si chiar ar fi util asa ceva... baze de date (ale forumurilor) comune dar interfete grafice(si reclame) diferite, fiecare cum ii place (pe fundal alb sau negru... ) _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Duminic�, 05 Mar 2006 11:11, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: S�mb�t�, 07 Ian 2006 19:11 Titlul subiectului: Re: Intrebare |
|
|
|
Anonim a scris: | Imi place acest forum foarte mult, desi inca nu m-am inregistrat oficial, insa am observat ca mai sint inca 2 forumuri extrem de asemanatoare ca structura: forum.cs.tuiasi.ro si forum.neamt.ro
Ma gindeam daca nu ar fi posibil sa fuzioneze macar asta de la Monitorul cu cel de Neamt. Participantii sint cam aceiasi, nu stiu tehnic daca se poate, ce servere si administratori au fiecare. Dar mie imi este destul de incomod sa le urmaresc pe amindoua, dar nici nu-mi vine sa renunt la nici unul dintre ele. Multumesc. |
Tu vrei sa fii ca mielul care suge la doua oi ! |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Mar�i, 10 Ian 2006 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am beneficii personale daca urmaresc mai multe forumuri, dimpotriva, mai mare pierdere de timp. De aceea am si venit cu ideea.Asa ca nu mai fi atit de critic la orice subiect. Vad ca esti foarte activ pe forumul asta, dar nu si tolerant. As vrea sa vad cit rezisti pe forumul studentilor ieseni de la AC si Electronica. |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Miercuri, 11 Ian 2006 4:23 Titlul subiectului: |
|
|
|
Anonim a scris: | Nu am beneficii personale daca urmaresc mai multe forumuri, dimpotriva, mai mare pierdere de timp. De aceea am si venit cu ideea.Asa ca nu mai fi atit de critic la orice subiect. Vad ca esti foarte activ pe forumul asta, dar nu si tolerant. As vrea sa vad cit rezisti pe forumul studentilor ieseni de la AC si Electronica. |
Cine e AC si Electronique ? Electronique Mititique ?
Cind eram eu student, parintii studentilor nu se cunosteau inca.
Eu sint uns cu toate ....unsorile !
PS Si chiar trebuie sa fiu pentru ? Stiai ca la facutul dragostei " contra " inseamna ...."pentru" ? |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 11 Ian 2006 8:39 Titlul subiectului: |
|
|
|
E adevarat ca sieu stau cu placere aici.Trebuie sa mentionez ca reusesc sa urmaresc mai multe forumuri si nu pt ca am mult timp din contra (dar imi fac).Spor la butonat la toti _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|