Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Duminic�, 25 Sep 2005 17:05 Titlul subiectului: Cum s-a schimbat viata voastra in ultimii 5 ani? |
|
|
|
Deastinul ne rezerva o multime de surprize placute sau neplacute care se consuma intr-o clipa -cum bine stim cu totii.Ar fi interesant sa povestim cate un episod care ne-a schimbat cursul vietii. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Mar�i, 27 Sep 2005 18:24 Titlul subiectului: Re: Cum s-a schimbat viata voastra in ultimii 5 ani? |
|
|
|
OK.Cine incepe? |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
|
buna r&c, petrinela! da, uite, mie mi-a schimbat viata, fetita mea de 2 ani, care e o comoara si pot spune cu adevarat ca m-a implinit, ca m-a facut sa simt, sa traiesc si sa multumesc bunului Dumnezeu in fiecare zi pt asta! eu, acum ma simt bogata!si nu pot sa va zic, ce familie fericita suntem acum... e minunat! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Joi, 03 Noi 2005 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
|
Intr-adevar;copii aduc o raza de lumina(eu nu am )dar vad cum viata prietenilor mei s-a schimbat de cand ii au.(sunt mai optimisti etc).Sa va traiasca!!! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
IoanR
Data �nscrierii: 20/Noi/2005 Mesaje: 14 Loca�ie: Finlanda
|
Trimis: Mar�i, 22 Noi 2005 22:22 Titlul subiectului: Cum s-a schimbat viata voastra in ultimii 15 ani? |
|
|
|
r&c a scris: | Intr-adevar;copii aduc o raza de lumina(eu nu am )dar vad cum viata prietenilor mei s-a schimbat de cand ii au.(sunt mai optimisti |
Salutare si de la mine .
Ai mei au 12 si 10 ani si cateodata optimismul de parinte este pus la foarte mare incercare dar oricum ar fi ei ,sant tot ce mai scump.
Ionut |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: S�mb�t�, 07 Ian 2006 18:07 Titlul subiectului: Re: Cum s-a schimbat viata voastra in ultimii 5 ani? |
|
|
|
r&c a scris: | Deastinul ne rezerva o multime de surprize placute sau neplacute care se consuma intr-o clipa -cum bine stim cu totii.Ar fi interesant sa povestim cate un episod care ne-a schimbat cursul vietii. :) |
Si la mine s-a schimbat cursul. Pina nu demult tot urcam. Acum am trecut in partea cealalta a vietii unde se merge la vale. Se pare ca la vale merg mai repede..... |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Mar�i, 10 Ian 2006 9:37 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Se pare ca la vale merg mai repede..... |
fii optimist!|!! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
Trimis: Vineri, 13 Ian 2006 6:26 Titlul subiectului: se schimba |
|
|
|
r&c a scris: | Citat: | Se pare ca la vale merg mai repede..... |
fii optimist!|!! :) |
Dupa fiecare cincinal, chelia e tot mai mare, la fel si cocoasa.
E bine totusi , ca la ce ne ia Dumnezeu, ne da ceva , drept compesatie in loc.
Dumnezeu iti ia doua lucruri , iti da la loc doua. Garantat !
De exemplu :
iti ia vazutul si pututul si itzi da tushitul si basitul. |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Vineri, 13 Ian 2006 8:52 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Dupa fiecare cincinal, chelia e tot mai mare, la fel si cocoasa.
E bine totusi , ca la ce ne ia Dumnezeu, ne da ceva , drept compesatie in loc.
Dumnezeu iti ia doua lucruri , iti da la loc doua. Garantat !
De exemplu :
iti ia vazutul si pututul si itzi da tushitul si basitul. |
legea compensatiei _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Duminic�, 22 Ian 2006 17:50 Titlul subiectului: |
|
|
|
nu vad toata parcarea _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
neamtu tiganu Vizitator
|
Trimis: Luni, 23 Ian 2006 22:09 Titlul subiectului: asta |
|
|
|
Adevarata viata incepe atunci cind ti-au plecat copii de acasa si ti-a murit ciinele.
Traktorister se lauda, il stiu io, ie frumos ca bradu spera si iel saracu ca poate mai prinde o matusa miloasa.
P.S Morderatorule, am mai incercat sa prostesc p-aici si m-ai dilit, daca ma dilesti si-acum pa ramine cum a zic Gheorghe! |
|
Sus |
|
|
neamtu tiganu Vizitator
|
Trimis: Luni, 23 Ian 2006 23:00 Titlul subiectului: tot asta |
|
|
|
Mie cel mai tare mi-a schimbat soarta nefasta.. ca nici n-am vrut s-o iau .. ca tare ierea uritica si mai ales paroasa.. o dragaleam cu "gindac paros", da acum nu mai ie .. ca a inceput sa cheleasca.
Da mi-a schimbat viata cind a zis "Tigane, vom pleca in Germania!!!???". Nici macar nu m-a intrebat, pur si simplu a zis. Io o duceam bine in Ro, ieram ca orice roman, director...
Si ajunsei in Germania, mai peste gard, mai pa furis, tulai Doamne, ca fu tare greu, ca nu pricepeam decit Gutute-n Tag. Tii ce am mai injurat-o, ca m-au pus nemtii astia la munca si tare nu-mi place munca.
Voi continua in nr. viitor daca morderatoru in imensa lui bunavointa, claritate patriotica, va considera de cuvinta sa incurajeze tinerele talente. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Mar�i, 24 Ian 2006 0:16 Titlul subiectului: Re: asta |
|
|
|
neamtu tiganu a scris: | P.S Morderatorule, am mai incercat sa prostesc p-aici si m-ai dilit, daca ma dilesti si-acum pa ramine cum a zic Gheorghe! |
Orice mesaj ce se abate de la regulamentul forumului va fi sters fara vre-un avertisment. Primul mesaj al dvs care a fost sters continea un limbaj indecent. _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
traktorist
|
Trimis: Mar�i, 24 Ian 2006 6:39 Titlul subiectului: Re: asta |
|
|
|
neamtu tiganu a scris: | Adevarata viata incepe atunci cind ti-au plecat copii de acasa si ti-a murit ciinele.
Traktorister se lauda, il stiu io, ie frumos ca bradu spera si iel saracu ca poate mai prinde o matusa miloasa.
P.S Morderatorule, am mai incercat sa prostesc p-aici si m-ai dilit, daca ma dilesti si-acum pa ramine cum a zic Gheorghe! |
Cum truda ta m-ai gasit aici ? Nu ma mai pot ascunde nicaieri. Daca vin baut si deschiat la pantaloni, afla toata Lumea !
Ti-am pus acasa o poza cu pestele. Vezi ce mincinosi sint unii ? |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|