traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Duminic�, 01 Ian 2006 5:26 Titlul subiectului: Mincarurile romanesti nu sint atractive |
|
|
|
Anonim a scris: | buna! uitati, weekendul acesta am fost la cabana la nemtisor si cu colegii si prietenii, sotul ne-am distrat de minune! si vreau sa va spun ca am papat harzob de pastrav, carne de purcel si pui la gratar, ciorba de burta,tochitura,crap prajit la cuptor,mamaliguta,salata de fructe, cozonac si placinte cu branza! a fost minunat totul! va invit sa mergeti la cabana la nemtisor, e o splendoare! si papica, wow..... |
Restaurantele romanesti facute in afara Romaniei , dau faliment repede. Mincarea este o adunatura de fierturi, toate puse la un loc, cu doar trei feluri : pork, pork, pork !
Prea se aseamna cu cea ruseasca sau din vremurile cind foamea era la moda ca telefoanele celulare.
Mititeii nu sint romanesti , ci adusi de turci in Asia Mica. In lume sint cunoscuti doar iugoslavii ca facatori de mici.
Sarmalele se intind pe oriunde au ajuns grecii , turcii si nu numai. Miine voi minca iar sarmale in foi de vitza facuta de nevasta unui prieten care e din Hawaii. Stie reteta de la maica-sa, bastinasa japoneza din Hawaii. Nu am vrut sa o dezamagesc sa-i spun ca le stiu si eu de pe plaiurile mioritice.
Tocanita de cartofi este cunoscuta ca greceasca.
Mamaliga este asa de romaneasca ca ukrainienii chiar asa ii zice: mamaliga.
;
In general nu sint aspectoase si strainii de bucatele romanesti le incearca cu retzinere.
La capitolul deserturi, cred ca numai grecii ne intrec la prost gust .
Mincarurile romanesti bune pt romani numai. Ne laudam prea tare ! |
|