Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
1990
Data �nscrierii: 19/Dec/2005 Mesaje: 19
|
Trimis: Luni, 19 Dec 2005 22:30 Titlul subiectului: Intrebare . |
|
|
|
Buna seara la toata lumea,
Scuze daca abuzez dar intreb daca acest forum este si pentru romascani si daca sant careva dintre dumneavoastra nascuti in Roman in anii 60-65 si ar dori sa schimbe amintiri din si despre targul Romanului.
Va multumeste un romascan nascut pe timpul lui G.G.DEJ |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Vineri, 30 Dec 2005 23:43 Titlul subiectului: Re: Intrebare . |
|
|
|
1990 a scris: | Buna seara la toata lumea,
Scuze daca abuzez dar intreb daca acest forum este si pentru romascani si daca sant careva dintre dumneavoastra nascuti in Roman in anii 60-65 si ar dori sa schimbe amintiri din si despre targul Romanului. |
Este secret asta ! Ca daca zic ca eu, te tii dupa mine sa-mi dai de baut; eu nu pot bea, pt ca am de condus |
|
Sus |
|
|
1990
|
Trimis: S�mb�t�, 31 Dec 2005 11:33 Titlul subiectului: Re: Intrebare . |
|
|
|
traktorist a scris: | Este secret asta ! Ca daca zic ca eu, te tii dupa mine sa-mi dai de baut; eu nu pot bea, pt ca am de condus |
Salut "traktorist",
Dupa programul tau de lucru cu placere te-as invita la un paharel , daca am avea un motiv comun pentru care sa ne cinstim ( eu nu beau fara motiv nici macar apa) , dar din pacate distanta dintre noi este cam mare ,peste 2000 de km.
Sarbatori fericite,un an nou bun cu sanatate si bucurii tuturor ! La multi ani! 2006 |
|
Sus |
|
|
getasart
Data �nscrierii: 20/Noi/2005 Mesaje: 5 Loca�ie: Roman-Neamt
|
Trimis: S�mb�t�, 18 Feb 2006 12:37 Titlul subiectului: intrebare |
|
|
|
1990 -eu sunt din Roman,dar sunt mai "batrina";sunt nascuta in 1952; _________________ Dumnezeu da, Dumnezeu ia,numele Domnului fie binecuvintat din veac in veac.Amin |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Mar�i, 07 Mar 2006 12:37 Titlul subiectului: |
|
|
|
Sper sa nu ajung si eu in aceasta ipostaza... Nu de alta, insa nu as vrea sa ajung acolo incat sa-mi caut prietenii "stra-vechi" pe Internet. As vrea sa-i tin pe toti in jurul meu, insa recunosc si stiu ca nu se poate...
P.S. Voi incerca _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
1990
|
Trimis: Mar�i, 07 Mar 2006 13:01 Titlul subiectului: |
|
|
|
Catalin a scris: | Sper sa nu ajung si eu in aceasta ipostaza... Nu de alta, insa nu as vrea sa ajung acolo incat sa-mi caut prietenii "stra-vechi" pe Internet. As vrea sa-i tin pe toti in jurul meu, insa recunosc si stiu ca nu se poate...
P.S. Voi incerca |
Ai perfecta dreptate in cele scrise . Imi este greu sa-ti explic ,si nu as fi neutral in raspunsul meu ,dar daca vei intreba pe parintii tai de ce exista romani care sant plecati de zeci de ani din tara si nu au revenit in tara mama vei intelege.Sant sigur ca parintii tai iti vor da un raspuns.Multumesc pentru bunavointa ta. |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Miercuri, 08 Mar 2006 10:06 Titlul subiectului: |
|
|
|
1990 a scris: | Catalin a scris: | Sper sa nu ajung si eu in aceasta ipostaza... Nu de alta, insa nu as vrea sa ajung acolo incat sa-mi caut prietenii "stra-vechi" pe Internet. As vrea sa-i tin pe toti in jurul meu, insa recunosc si stiu ca nu se poate...
P.S. Voi incerca |
Ai perfecta dreptate in cele scrise . Imi este greu sa-ti explic ,si nu as fi neutral in raspunsul meu ,dar daca vei intreba pe parintii tai de ce exista romani care sant plecati de zeci de ani din tara si nu au revenit in tara mama vei intelege.Sant sigur ca parintii tai iti vor da un raspuns.Multumesc pentru bunavointa ta. |
De ce sa intrebam batranii pentru ceea ce deja stim? Cu totii stim sau banuim cum a fost pe vremea celui "plumbuit"! _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|