Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 10:50 Titlul subiectului: Unde petreceti de Cr�ciun si Revelion ? |
|
|
|
Ce planuri aveti de Revelion? Unde veti s�rb�tori trecerea �n noul an? Aveti recomand�ri de restaurante, hoteluri, pensiuni sau pur si simplu zone turistice potrivite pentru a petrece cea mai important� noapte din an?
Cr�ciunul b�nuiesc c� il s�rb�toriti cu familia, nu? _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 13:01 Titlul subiectului: |
|
|
|
recomandari hoteluri nu am... eu stau de sarbatori acasa si poate fac scurte vizite, atat!am multi prieteni plecati in strainatate, iar la restaurant daca mergi fara un grup, nu are farmec!SARBATORI FERICITE! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
lili
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 13:03 Titlul subiectului: |
|
|
|
ADMINISTRATORULE, DA VAD CA TE-AI INSCRIS CAND TE-AI NASCUT!01.01.1970?! SCUZE, NU M-AM PUTUT ABTINE! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 15:34 Titlul subiectului: |
|
|
|
chiar mai inainte... _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Luni, 19 Dec 2005 6:19, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 15:37 Titlul subiectului: |
|
|
|
acasa
adminsistratorul e capricorn?cea mai cool zodie(e si a mea)La multi ani at anticipat!!!! _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 15:46 Titlul subiectului: S�rb�tori Fericite |
|
|
|
r&c a scris: | acasa
adminsistratorul e capricorn?cea mai cool zodie(e si a mea)La multi ani at anticipat!!!! :wink: | nope... e taur, �nc�p�t�nat tare... (pentru mai multe informatii va fi nevoie de un topic separat )
S�rb�tori Fericite la toat� lumea
din partea �ntregului colectiv de redactie al Monitorului de Neamt _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� admin la Vineri, 16 Dec 2005 17:17, modificat de 3 ori �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Miercuri, 14 Dec 2005 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
|
Sfintele s�rb�tori ale Cr�ciunului le voi petrece �mpreun� cu rudele si prietenii apropiati. �n noaptea de Cr�ciun voi s�rb�torii al�turi de cei mai buni prieteni venirea Mosului, pe c�nd noaptea de Revelion voi munci ca un erou pentru patrie _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Luni, 19 Dec 2005 6:18, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Joi, 15 Dec 2005 9:23 Titlul subiectului: |
|
|
|
La multi ani si din partea mea!!!!
Citat: | .e taur, �nc�p�t�nat tare... |
at suntem verisori _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Joi, 15 Dec 2005 20:06 Titlul subiectului: |
|
|
|
Astept Craciunul doar ca sa ma odihnesc...un somn lung in care sa nu aud ceasul desteptator...Cat despre Revelion...oare ma mai incape ceva de anul trecut?Sau iar la mers prin magazine? |
|
Sus |
|
|
lili
|
Trimis: Vineri, 16 Dec 2005 15:43 Titlul subiectului: |
|
|
|
DA, LA MULTI ANI PENTRU TOTI NEMTENII SI NU NUMAI! eu, in noapte de Revelion ma voi duce in centru, asa doar un pic! ups, administratorule, suntem in aceeasi zodie! sa nu zici ca in acelasi an, ca ma faci sa rad... _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: Vineri, 16 Dec 2005 17:26 Titlul subiectului: se prea poate... |
|
|
|
lili a scris: | administratorule, suntem in aceeasi zodie! sa nu zici ca in acelasi an, ca ma faci sa rad... | nu stiu, se poate... vezi mail-ul de la mine
�nc� o dat� S�rb�tori Fericite tuturor! _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: S�mb�t�, 17 Dec 2005 9:06 Titlul subiectului: |
|
|
|
ador aceste sarbatori si nu ma pot abtine _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Vineri, 30 Dec 2005 23:49 Titlul subiectului: Revelionul e cea mai importanta zi din an ? ? |
|
|
|
admin a scris: | Ce planuri aveti de Revelion? Unde veti s�rb�tori trecerea �n noul an? Aveti recomand�ri de restaurante, hoteluri, pensiuni sau pur si simplu zone turistice potrivite pentru a petrece cea mai important� noapte din an?
Cr�ciunul b�nuiesc c� il s�rb�toriti cu familia, nu |
Nu mai este ziua cind se naste copilul, incepi un business, incepi o cariera, intilnesti pe cineva drag, timpul petrecut cu parintii ? |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Luni, 18 Dec 2006 11:19 Titlul subiectului: |
|
|
|
Planuri nu am, dorinte da. Slanic Moldova, dar e prea putin probabil sa se indeplineasca. _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Miercuri, 27 Dec 2006 1:49 Titlul subiectului: |
|
|
|
Catalin a scris: | Planuri nu am, dorinte da. Slanic Moldova, dar e prea putin probabil sa se indeplineasca. |
Cel mai bine e sa stai acasa cu concubina si sa joci jocuri de cabana ( pacalici, fazan , popa prostu ! ). |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|