Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: S�mb�t�, 12 Ian 2008 1:28 Titlul subiectului: Atentie! Ban! Useri suspendati |
|
|
|
Desi sustinem dreptul la opinie si la libera exprimare al cititorilor nostri, cand am pus la dispozitie functia de adaugare a comentariilor la articole nu ne-am asteptat la incalcarea regulamentului site-ului si a regulilor bunului simt din partea a atat de multi membri.
Astfel incepand de astazi se vor lua masuri imotriva user-ilor care posteaza comentarii sau mesaje cu un caracter jicnitor, obscen sau electoral. Vom implementa functii de urmarire a adreseleor IP de la care sunt trimise mesajele si vom la masuri de susepndare sau chiar "ban-are" a adreselor IP ale utilizatorilor care incalca aceste reguli.
Va invitam deasemenea sa ne semnalati prin formularul de contact din pagina redactiei sau pe adresa noastra de e-mail orice mesaj care incalca aceste reguli pentru a putea lua masurile cuvnite. _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la S�mb�t�, 12 Ian 2008 1:43, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Vineri, 01 Feb 2008 15:02 Titlul subiectului: |
|
|
|
era timpul pentru asa ceva _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
mickey999
Data �nscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 19 Loca�ie: Tennesse USA
|
Trimis: S�mb�t�, 12 Iul 2008 4:23 Titlul subiectului: |
|
|
|
Bag seama ca de vreo luna scriu numai eu pe aici!
E ca si cum as vorbi singur insa...nu ma deranjeaza!
Au altii probleme mai mari ! hahahahahahahaha |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
|
Trimis: S�mb�t�, 12 Iul 2008 10:12 Titlul subiectului: |
|
|
|
mickey999 a scris: | Bag seama ca de vreo luna scriu numai eu pe aici!
E ca si cum as vorbi singur insa...nu ma deranjeaza!
Au altii probleme mai mari ! hahahahahahahaha |
E o diferenta intre a vorbi singur si a tine un monolog.
Singur cu siguranta nu vorbesti, sunt destule persoane care citesc forumul, poate nu cu regularitate dar il citesc. Puteti verifica in dreptul fiecarui topic numarul de vizualizari.
Aceasta "timiditate" a utilizatorilor in a-si exprima opiniile pe forum a fost de la bun inceput de cand am lansat forum, si am observat-o chiar si pe alte forumuri ale judetului. Probabil face parte din profilul internautului nemtean
Multi prefera sa comenteze un articol pe tema care ii intereseaza decat sa deschida un nou topic pe forum, desi nici la comentarii nu se grabesc nemtenii. _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|