Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Vineri, 30 Sep 2005 11:57 Titlul subiectului: |
|
|
|
Unde se mananca bine acum in Piatra?Nu ma uit dupa fast food-uri...sunt satula de astea pe aici, ci dupa un loc in care poti iesi seara ca iei masa,sa asculti o muzica buna... |
|
Sus |
|
|
cameliav Vizitator
|
Trimis: Mar�i, 04 Oct 2005 21:37 Titlul subiectului: unde se maninca bine in Neamt |
|
|
|
Personal cred ca Villa Italia este un restaurant civilizat. Ar mai fi Nefertiti si Diesel.
La Roman este Hotelul Roman - au facut o treaba tare buna in crama, un gen de meniu suedez cu 200.000 de lei - si la Hanul Ancutei e foarte fain. Ai si redecorat. |
|
Sus |
|
|
rainman1972
Data �nscrierii: 04/Oct/2005 Mesaje: 11
|
Trimis: Miercuri, 05 Oct 2005 7:18 Titlul subiectului: Re: unde se maninca bine in Neamt |
|
|
|
as adauga si restaurantul Troian, se mananca foarte bine chiar daca chelnerii sunt cam lenesi ....
cameliav a scris: | Personal cred ca Villa Italia este un restaurant civilizat. Ar mai fi Nefertiti si Diesel.
La Roman este Hotelul Roman - au facut o treaba tare buna in crama, un gen de meniu suedez cu 200.000 de lei - si la Hanul Ancutei e foarte fain. Ai si redecorat. |
|
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Mar�i, 11 Oct 2005 14:23 Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost la Troian acum ceva timp...si era iarna ...si era un frig si afara...si inauntru .acum au o incalzire mai buna?(sau sa pun intrebarea asta prin decembrie).Mai stiam un loc in spatele Scolii 4 . Ceva cu mobilier mai rustic,mese masive din lemn,cu o mica terasa spre terenul de sport al scolii,semineu...Dar nu imi amintesc numele.Mai exista..si cum e? |
|
Sus |
|
|
rainman1972
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 8:57 Titlul subiectului: |
|
|
|
se numea BeverlyHills dar nu mai este
petrinela33 a scris: | Am fost la Troian acum ceva timp...si era iarna ...si era un frig si afara...si inauntru .acum au o incalzire mai buna?(sau sa pun intrebarea asta prin decembrie).Mai stiam un loc in spatele Scolii 4 . Ceva cu mobilier mai rustic,mese masive din lemn,cu o mica terasa spre terenul de sport al scolii,semineu...Dar nu imi amintesc numele.Mai exista..si cum e? |
|
|
Sus |
|
|
vio
Data �nscrierii: 05/Oct/2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 9:34 Titlul subiectului: |
|
|
|
Haideti sa haidem cu un pic de curaj si sa pomenim si locurile pe unde nu e recomandabil sa calci.
Eu, de exemplu, ma intreb de ani de zile cum de nu vine cineva sa inchida mizeria de terasa de la Casa Paharnicului? |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 11:37 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | cum de nu vine cineva sa inchida mizeria de terasa de la Casa Paharnicului? |
Pare ca place cuiva.Mie NU,dar nu prea conteaza ce cred eu. _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
vio
Data �nscrierii: 05/Oct/2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 12:15 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c a scris: | Pare ca place cuiva.Mie NU,dar nu prea conteaza ce cred eu. |
Unora, intr-adevar, le place terasa pentru ca asta e nivelul bizonului pietrean. In sensul sugestiei de mai sus e vorba de altii, pe care nu-i vezi pe terasa, ci poate in salonul de la etaj. De-ar putea vorbi peretii despre cine ofera protectie acestei bombe... |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | despre cine ofera protectie acestei bombe... | _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
virus68 Vizitator
|
Trimis: Miercuri, 12 Oct 2005 17:10 Titlul subiectului: |
|
|
|
Se mai papa binisor la Dumbrava, la Juncu sau cum il cheama, mincarea e buna, dar consumatorii mai lasa de dorit. |
|
Sus |
|
|
nemtzean Vizitator
|
Trimis: Vineri, 28 Oct 2005 11:19 Titlul subiectului: la 66 |
|
|
|
Ieftin si chiar foarte bun (parerea mea) se mananca si la "Pizza & Grill 66" de la etajul supermarket-ului Prima. Mancarea este facuta in cuptor pe lemne (mult mai repede decat unul electric si bineinteles cu aroma specifica traditionala).
Mie imi place foarte mult, mai putin faptul ca arata mai mult a o cantina ieftina decat a restaurant.... poate se va imbunatati ceva la capitolul asta pe viitor... |
|
Sus |
|
|
rainman1972
|
Trimis: Vineri, 28 Oct 2005 11:43 Titlul subiectului: |
|
|
|
sa spunem unde nu ne place, nu? ok
- paharnic
- happy food
- gospodine
- colibe (s-a intamplat sa vad odata cum un ospatar isi taia unghiile fara jena in sala de mese....)
promit sa completez lista pe masura ce apare ceva nou
(nota 10 ptr ciorba de burta de la nefertiti) |
|
Sus |
|
|
ichh Vizitator
|
Trimis: S�mb�t�, 29 Oct 2005 16:37 Titlul subiectului: happy bad food |
|
|
|
Happy Food e groaznic! :-& Nu mai intru niciodata acolo... :-& |
|
Sus |
|
|
lili
Data �nscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 24 Loca�ie: pn
|
Trimis: Vineri, 04 Noi 2005 16:47 Titlul subiectului: |
|
|
|
eu nu sunt asa de incantata de restaurantele pietrene. obisnuiam sa mergem la nefertiti, sotul fiind prieten cu tamara si sotul ei, acum mai rar! tot ce gatesti in casa e sfant! si cu mult mai putine e-uri! _________________ nihil sine Deo! |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: S�mb�t�, 24 Dec 2005 22:08 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Unora, intr-adevar, le place terasa pentru ca asta e nivelul bizonului pietrean. In sensul sugestiei de mai sus e vorba de altii, pe care nu-i vezi pe terasa, ci poate in salonul de la etaj. De-ar putea vorbi peretii despre cine ofera protectie acestei bombe.. |
Dom'le, daca esti barbat mergi pana la capat si spui la ce protectia si din partea cui te referi!
Asa, numai sa aruncam vorba si sa ne dam smecheri, nu e greu...
Parca am aghicit un fel de stil de "fonctionar": "As spune dar nu pot, ma toarna colegii, ma sanctioneaza conducerea...". Ha- ha-ha... |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|